0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips hörlurar

  Ha musiken nära till hands


  Njut av Philips hörlurars fantastiska ljud och bekväma passform, oavsett
  vad du gillar att lyssna på. Utforska våra smarta sport-, snygga true wireless-
  och prisbelönta Fidelio-hörlurar.

  Kvinna som använder true wireless-hörlurar vid havet

  Hitta den perfekta modellen för dig

  Från hemmet till kontoret. Från gymmet till stan. Oavsett om du lyssnar för att få motivation, slappna av eller fokusera bättre,  finns de perfektahörlurarna för just dig.

  Philips A7607 trådlösa open-ear-sporthörlurar


  Med bone conduction-teknik

  Ha öronen fria. Hör allt.

  Philips Fidelio L3

  Trådlösa over-ear-hörlurar

  Philips A7507

  True wireless-sporthörlurar med Bluetooth

  Philips K4607

  Trådlösa open-ear-hörlurar för barn

  Ett urval av våra utmärkelser

  EISA Award Fidelio L3
  Stuff Award Fidelio L3
  Red Dot Design Award
  iF Awards
  Philips utmärkande ljud

  Philips-ljudet 


  Vårt utmärkande ljud är hjärtat i det du hör när du lyssnar med ett par Philips-hörlurar. Det är varmt och naturligt och återfinns i allt från våra exklusiva Fidelio-modeller hela vägen till våra mest prisvärda hörlurar.

  Kvinna som bär Philips bekväma Fidelio-hörlurar utomhus

  Alltid bekväma


  Från den överlägsna komforten hos Fidelio till den otroligt säkra och väderbeständiga designen på våra sportmodeller – Philips hörlurar och öronproppar är gjorda för att sitta perfekt. Luta dig tillbaka och lyssna, ge dig ut på en promenad eller spring i flera timmar. Du kommer knappt att märka att du bär dem.

  Philips brusreducerande funktioner

  Brusreducerande


  Är du musikfantast och vill inte att något stör det du lyssnar på? Eller kanske du bara vill göra omgivningen lite tystare. Vårt utbud av brusreducerande hörlurar erbjuder många valmöjligheter när det gäller att bli uppslukad av musiken eller att njuta av tystnaden.

  Kvinna som använder funktionen för kristallklara samtal på Philips bone conduction-hörlurar

  Kristallklara samtal


  Du kan lita på att personen du ringer alltid kan höra dig ordentligt! Philips hörlurar med en kombination av AI-mikrofoner och mikrofoner med bone conduction överför tydligt ljudet från din röst, även om det blåser. Du kan vara på språng och prata i telefon samtidigt.

  Philips open-ear-hörlursfunktioner

  Open-ear-hörlurar 


  Gillar du att träna yoga, eller springa, till musik eller podcasts? Gillar du att lyssna men ogillar känslan av att ha något instoppat i örat? Med Philips trådlösa open-ear-hörlurar kan du höra ljuden – och allt annat – utan att behöva placera något på eller stoppa in något i öronen.

  Upptäck vårt breda utbud

  Philips Fidelio

  Philips Fidelio

  Gjorda för musikälskare

  headphones app

  Philips Hörlurar-app 


  För iOS och Android

  Ikon för vanliga frågor

  Dina frågor besvarade

  Hur ansluter eller parkopplar jag mina Philips Bluetooth-/true wireless-hörlurar?

  Se användarhandboken för dina specifika Philips-hörlurar. Om du inte längre har kvar användarhandboken kan du ladda ned Philips Headphones-appen och leta upp den där.

  Vad är brusreducering? Hur fungerar det?

  Våra brusreducerande hörlurar har små mikrofoner som plockar upp omgivande ljud runt dig. Därefter skapar elektroniken i hörlurarna en brusreducerande våg, som är raka motsatsen till det omgivande ljudet. Den här vågen fungerar som en brusraderare som tar bort oönskade ljud utan att kvaliteten på musiken minskar märkbart. 

  Hur fungerar bone conduction-hörlurar?

  Vanliga hörlurar skickar ljudvågor till trumhinnorna som vibrerar i takt med ljuden du hör. Bone conduction-hörlurar vibrerar käkbenen och hörselsnäckan (ett ben i innerörat) och kringgår trumhinnan helt.

   

  Det gör att du kan lyssna utan att bära hörlurar i, eller på, örat. Bone conduction-hörlurar är toppen för att öka medvetenheten om din omgivning när du idrottar eller promenerar. De kan även tillhandahålla en lösning för lyssnare som har problem med ytterörat, mellanörat eller trumhinnan.

  Vad är skillnaden mellan on-ear- och over-ear-hörlurar?

  On-ear-hörlurar sitter på örat utan att omsluta örats yttre kant. Den här passformen är perfekt om du inte vill att öronen ska bli varma när du lyssnar länge, men de kan göra att du hör externt brus. Over-ear-hörlurar täcker örat helt och omsluter örat och huvudet med en passform som stänger ute externt brus på ett bättre sätt.

  Vad är skillnaden mellan trådlösa hörlurar och true wireless-hörlurar?

  Trådlösa hörlurar ansluter trådlöst till din ljudenhet. De finns som huvudband och öronproppar. Även om det inte behövs någon sladd för att ansluta hörlurarna till enheten finns det alltid en sladd som sammankopplar öronsnäckorna (sladden kan vara dold i huvudbandet eller ett nackband).

   

  True wireless-hörlurar är hörlurar med öronproppar som sitter på, eller i, örat. De har inga sladdar alls, utan varje öronsnäcka ansluter trådlöst till enheten via Bluetooth.

  Hur skiljer sig sporthörlurar från andra Philips-hörlurar?

  Sporthörlurar är designade för en aktiv livsstil. Du ser en IP-klassificering på våra sporthörlurar, vilket anger en nivå för skydd mot vatten, svett och damm. Många av våra sporthörlurar har även funktioner som hjälper dig att träna, som pulsmätare, UV-rengöring och svalkande öronkåpor. 

  Varför ska jag ladda ned appen Philips Headphones?

  När du laddar ned Philips Headphones-appen kan du låsa upp hörlurarnas fulla potential. Du kan aktivera och inaktivera specifika hörlursfunktioner i appen, justera inställningar för funktioner som brusreducering och equalizer samt kontrollera batteristatus. Appen gör även att du kan uppdatera hörlurarna med den senaste programvaran och ger dig åtkomst till användarhandboken. 

  Vad för slags hörlurar kan jag använda med min TV?

  Använd ett par särskilda Philips TV-hörlurar för att få bästa möjliga TV-lyssningsupplevelse! Våra TV-hörlurar minskar input lag, så du hör alltid dialog och ljudeffekter i synk med det som händer på skärmen. 

  Philips support is here, contact

  Behöver du support på en av dina produkter?

  Hjälp mig att hitta numret
  Leta upp produktnumret
  Var finns produktnumret?

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.