1
TV

Philips 4K OLED-TV

Världens enda OLED-TV med Ambilight

Titta på klippet

Vad är OLED?

 

Philips OLED är nästa generations TV-teknik. I jämförelse med konventionella LED TV, behöver OLED inte någon bakgrundsbelysning. Varje bildpunkt utgör en egen färg och ljus. När de är avstängda är de helt svarta. Med djupare svärta, får du förbättrade färger och otrolig kontrast som gör att du kan njuta av den renaste och mest verklighetstrogna bilden som hittills producerats på en Philips-TV.

OLED-logotyp

Perfekt svärta

Den bästa kontrasten och bilddjupet

 

Med Philips OLED-TV kan du stänga av eller tona ned individuella bildpunkter på skärmen när du vill skapa perfekt svärta med överlägsen kontrast. Med fullständig ljuskontroll i varje bildpunkt blir det inget ljusspill från närliggande bildpunkter, så du får en perfekt bild med fullständig svärta.

Perfekt Contrast-logotyp

Bredare färgspektrum

De mest livfulla färgerna på skärmen

 

Philips nya OLED-TV har vårt bredaste färgspektrum hittills, eftersom de kan visa 99 % av DCI-P3-färgrymden. Över åtta miljoner oberoende bildpunkter arbetar i perfekt harmoni, bilden blir levande och den enastående färgåtergivningen förbättras ytterligare av den svarta bakgrunden.

Wide Color Gamut- och Perfect Color-logotyper

Perfekta rörelser

Alla detaljer, när det händer

 

Philips OLED-TV har perfekta rörliga bilder och skärpa och ger det mjukaste, mest naturliga skärmflödet vid extremt höga hastigheter. Så oavsett hur snabb uppspelningen än är eller hur extravagant action du än spelar upp så behöver du aldrig missa en enda detalj med dess blixtsnabba bild.

Perfect Natural Motion-logotyp
 

Bredare betraktningsvinkel

Förträfflig bild som passar alla

 

Den bästa sittplatsen i huset blev precis hela ditt vardagsrum. Philips OLED-TV har vår bredaste synfältsvinkel hittills. Få perfekta färger och kontraster från fler platser i rummet utan att kompromissa med bildkvaliteten.

Philips nya 4K OLED TV

 

Upplev världens enda OLED-TV med 4K, Ambilight och Android TV. Låt dig uppslukas av en värld som sträcker sig långt bortom TV-skärmen med tresidig Ambilight. Upptäck hur perfekt svärta och imponerande färger väcks till liv genom vår exklusiva bildbearbetning med Perfect Pixel Ultra HD-motorn. Utforska en hel värld av innehåll med Android-TV. Philips nya 4K OLED-TV är både en skönhet och ett odjur.

EISA-logo

OLED och Ambilight: den optimala kombinationen

 

Philips OLED-TV är de enda som matchar både fantastisk bildkvalitet och perfekt justerat omgivningsljus. Du får fantastiska färger på skärmen, längs med väggarna och i rummet. Med ett brett urval Ambilight-lägen blir tittarupplevelsen mästerligt förbättrad så att du får en riktigt stämningsfull film- eller spelkväll vid varje tillfälle.

Ambilight-logotyp
P5_logo

OLED och P5: Perfekt bildkvalitet

 

Lansering av Philips P5-bildprocessor. Optimerar allt du tittar på digitalt, vilket ökar TV:ns bildbearbetningsförmåga med hela 50 %. Nu kan du njuta av det djupaste svarta och de vitaste vita, levande färger och den jämnaste och skarpaste bilden – varje gång och oavsett bildkälla. Kombinationen av den banbrytande OLED-skärmen, tre årtionden av erfarenhet inom bildbearbetning och unika algoritmer gör att Philips OLED-TV och P5 sätter en ny standard för bildkälla, skärpa, färg, kontrast och rörelse.

OLED och vår Perfect Pixel UHD-motor: Fånga in verkligheten

 

Vår Perfect Pixel Ultra HD-bildkvalitetsmotor optimerar innehållet digitalt så att du får knivskarpa bilder med enastående detaljrikedom och djup, varje gång och oavsett bildkälla. Kombinationen av den banbrytande OLED-skärmen, tre årtionden av erfarenhet inom bildbearbetning, och unika algoritmer gör att Philips OLED-TV sätter en ny standard för skärpa, kontrast, rörelse och färg.

Perfect Pixel Ultra HD engine- och 3800 Picture Performance Index-logotyper

OLED och HDR: Filmer som de är tänkta att ses

 

HDR (High Dynamic Range) ger dig en tittarupplevelse precis så som regissören tänkt sig. Om du vill njuta av HDR helt och hållet måste TV:n kunna visa ett brett kontrastintervall. Philips nya OLED-TV är oslagbar när det gäller kontrast, eftersom den kan stänga av och slå på varje bildpunkt. Det gör den till den perfekta TV:n för HDR-innehåll.

HDR Perfect-logotyp

Ytterligare en första upplevelse: Android TV™ möter OLED

 

Oändlig underhållning och otrolig bild, utan avbrott. Alla nya filmer, spel och appar som du hittar i en ständigt växande Google Play-samling på Android-TV:n är ännu bättre på Philips nya OLED-TV.

Android-TV- och Google play store-logotyper

Snygg på alla sätt

 

En ultratunn aluminiumram, som nästan inte har några kanter alls, och en svävande design, gör Philips OLED-TV till ett vackert mästerverk. Eftersom den inte kräver bakgrundsbelysning kunde vi göra den tunnare och lättare än tidigare. Med sex framåtriktade högtalare och en kraftfull bakåtriktad subwoofer i 901F får du exklusivt ljud med suverän kvalitet och djup, exakt bas. Dessutom ger Philips Triple Ring-teknik i 9002 subwoofern större rörelsefrihet, vilket innebär mer kraft! Du får ett mer kraftfullt ljud även i en tunn Philips TV-design.

Razor slim-logotyp

Dags att socialisera

Facebook

 

Gilla vår officiella Philips TV Facebook-sida och ta del av de senaste nyheterna, tipsen och uppdateringarna.

YouTube

 

Se våra senaste kortfilmer, samarbeten och officiella meddelanden nu.

Instagram

 

Dela dina tankar om Ambilight med oss med #Ambilight @philipstelevision

*TV-modellerna och specifikationerna som visas är landsspecifika och kan variera

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ och andra märken är varumärken som tillhör Google Inc.