LCD-skärm med SmoothTouch

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med SmoothTouch

  Enastående interaktiv skärm

  Bli uppslukad av Philips SmoothTouch-skärm. Häftiga pekrörelser som att knacka, greppa, nypa, rotera, zooma och svepa gör apparna mer verklighetstrogna. Interaktiva pekspel blir mer spännande. Nu kan du utforska världen med 10 fingertoppar! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skärm med SmoothTouch

23 tum/58, 4 cm 231C5TJKFU/00 Hitta liknande produkter

Enastående interaktiv skärm

med SmoothTouch

 • SmoothTouch-skärm för naturlig, jämn pekrespons

  SmoothTouch-skärm för naturlig, jämn pekrespons

  Den här Philips-skärmen använder den senaste projicerad kapacitiv-10-punktspektekniken, med glas från kant till kant för jämn respons. Om du använder den med pekbaserade operativsystem som Windows 8 kan du göra häftiga pekrörelser som att knacka, greppa, nypa, rotera, zooma, svepa osv. Nu kan du utnyttja de nya möjligheterna i pekbaserade program fullt ut och dessutom få ut mer av dina gamla program. Pekskriv med 10 fingrar eller spela roliga interaktiva spel med dina vänner. Samarbeta interaktivt med dina kollegor på jobbet eller i skolan och bli mer produktiv och effektiv.

 • Smart stativdesign med maximal bakåtlutning för bekväm användning

  Smart stativdesign med maximal bakåtlutning för bekväm användning

  Den här Philips-skärmen har smart stativ med maximal bakåtlutning och kan ställas in i olika ergonomiska lägen på ett helt nytt sätt. Med strax under 60 graders bakåtlutning kan du peka och skriva på skärmen på ett naturligt sätt. Om du ska jobba kan du istället ställa den i upprätt läge. Med sin inbyggda automatiska återgångsmekanism är det smarta stativet mycket flexibelt.

 • IPS LED-bred synfältsteknik för bild- och färgprecision

  IPS LED-bred synfältsteknik för bild- och färgprecision

  I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst. Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den perfekt inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.

 • SmartConnect med DisplayPort-, HDMI- och VGA-anslutning

  De här Philips-skärmarna har många olika anslutningsmöjligheter, som VGA, DisplayPort och universell HDMI-kontakt, så att du kan njuta av högupplöst, okomprimerat video- och ljudinnehåll. Med USB-anslutning får du supersnabb dataöverföringshastighet, samtidigt som du har global anslutningsbarhet. Oavsett vilken källa du använder kan du vara säker på att den här Philips-skärmen är en bra investering som räcker länge!

 • Med en webbkamera och mikrofon kan du hålla kontakten med familj och vänner

  Med den inbyggda webbkameran får du suveräna, klara och tydliga bilder och möjligheten att hålla kontakten med släkt och vänner. Den känsliga mikrofonen ser till att din röst hörs klart och tydligt. Du kan antingen använda de inbyggda stereohögtalarna för ett klart och tydligt ljud eller koppla in hörlurar för mer privata samtal. Tack vare den här enkla inbyggda funktionen slipper du installera kameror och justera mikrofoner.

 • USB 3.0 möjliggör snabba dataöverföringar och laddning av smarttelefoner

  Super Speed USB 3.0 har en överföringshastighet på 5,0 Gbit/s. Detta är ungefär 10 gånger snabbare än USB 2.0-standarden och minskar dataöverföringstiden betydligt, vilket sparar tid och pengar. Med större bandbredd, supersnabba överföringshastigheter, bättre energisparfunktioner och överlägsna generella prestanda är USB 3.0 den bästa internationella standarden och låter dig använda lagringsenheter med hög kapacitet. Sync-N-Go-tekniken ser till att du inte längre behöver vänta på att bandbredd blir ledig. Dina investeringar i USB 2.0-enheter är skyddade eftersom den är bakåtkompatibel.

 • Mäktigt ljud med högtalare på 2 x 2 W RMS

  Nu kan du njuta av alla dina multimedie- och sociala program med stereoljud. De inbyggda högtalarna låter inte bara fantastiskt – de hjälper dig också att bli av med kabeltrassel och sparar värdefullt skrivbordutrymme.

Visa alla specifikationer
 • För pekfunktionen krävs en USB-kabelanslutning till datorn. Fungerar bara med operativsystem och program med stöd för pekfunktion, som Windows 8 eller 7.
 • Den här Philips-skärmen är MHL-certifierad. Om din MHL-enhet inte kan anslutas eller inte fungerar som den ska bör du titta i dokumentationen för MHL-enheten eller vända dig till butiken där du köpte den. Det kan hända att du måste köpa en MHL-kabel eller adapter av ett visst märke för att enheten ska fungera
 • Kräver valfri MHL-certifierad mobil enhet och MHL-kabel (medföljer inte). Fråga din MHL-enhetsåterförsäljare om kompatibilitet.
 • Märket och varumärket ”IPS” samt tillhörande teknikpatent tillhör respektive ägare.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av