1
Bildskärmar

LCD-skärm med USB-dockningsstation

  LCD-skärm med USB-dockningsstation

  Enkelhet med dockning av bärbar dator till skärmen –

  Den här innovativa skärmen med funktioner för dockning av bärbar dator och multimedia möjliggör enkel portreplikering. Utöka din arbetsyta, se till att tillbehören är anslutna, få åtkomst till internet, allt med en enda USB-kabel med hög hastighet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkelhet med dockning av bärbar dator till skärmen –

Den här innovativa skärmen med funktioner för dockning av bärbar dator och multimedia möjliggör enkel portreplikering. Utöka din arbetsyta, se till att tillbehören är anslutna, få åtkomst till internet, allt med en enda USB-kabel med hög hastighet. Läs mer om produkten

Brilliance LCD-skärm med USB-dockningsstation

B-line, 24 (visningsyta om 60, 5 cm), Full HD-skärm (1920 x 1080) 241B7QUPEB/00 Hitta liknande produkter

Enkelhet med dockning av bärbar dator till skärmen –

utökad visning med en enda kabel

 • Docka datorn till skärmen med en USB 3.0-kabel

  Docka datorn till skärmen med en USB 3.0-kabel

  Den här innovativa, stora skärmen från Philips möjliggör enkel portreplikering. Den lämpar sig särskilt för användning med de senaste Ultrabook-enheterna med begränsade anslutningar, och med den inbyggda USB 3.0-hubben, Ethernet och stereohögtalarna kan du överföra video, ljud samt ansluta direkt till internet eller ett intranät med en enda USB-kabel. Med den här avancerade USB 3.0- eller USB 2.0-anslutningen för plug-and-play kan du nu förlänga din stationära dator både till skärmytan på din bärbara dator och till din Philips-skärm utan att behöva anpassa upplösningen eller hantera en massa kablar.

 • Nå all kringutrustning och tangentbord och mus från hubben

  Nå all kringutrustning och tangentbord och mus från hubben

  Du kan nu välja att ansluta tangentbord och mus i full storlek till den här innovativa USB-hubben på Philips-skärmen för att förbättra produktiviteten. Anslut bara din bärbara dator till skärmen med en USB-kabel och du kan använda annan kringutrustning som en extern hårddisk, kamera, USB-enhet samt få Full HD-video, ljud och internetfunktioner. Du kan förstås också fortfarande använda datorns tangentbord och styrplatta om du föredrar det.

 • IPS-teknik som ger fullständiga färger och breda visningsvinklar

  IPS-teknik som ger fullständiga färger och breda visningsvinklar

  I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst – till och med i 90-gradigt svängläge! Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den perfekt inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.

 • Mindre trötta ögon med flickerfree-teknik

  Mindre trötta ögon med flickerfree-teknik

  Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse.

 • Smal bildskärm utan ramar

  Smal bildskärm utan ramar

  Philips nya skärmar har ultratunna infattningar som ger minimal distraktion och maximalt synfält. Särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande, grafisk design och professionell användning, och den ultratunna infattningen ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm.

 • SmartImage-förinställningar för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage-förinställningar för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, foto, film, spel, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • LowBlue-läge för en produktivitet som är skonsam för ögonen

  LowBlue-läge för en produktivitet som är skonsam för ögonen

  Studier har visat att precis som ultravioletta strålar kan skada ögonen kan kortvågigt blått ljus från LED-skärmar orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läge har utvecklats för välbefinnandet och inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus.

 • SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Tack vare avancerad SmartErgoBase kan Philips-skärmen nästan sänkas till skrivbordsnivå för att ge en bekväm synfältsvinkel. Den låga höjden från ram till bord är en perfekt lösning om du använder dubbelslipade, trippelslipade eller progressiva glasögon när du arbetar vid datorn. Dessutom kan användare med olika längd använda skärmen i önskad vinkel och höjd för att undvika trötta och belastade ögon.

 • Inbyggda stereohögtalare för multimedia

  Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

Visa alla specifikationer
 • Vi rekommenderar att du använder en USB 3.0-anslutning mellan den bärbara datorn och Philips-skärmen för att få jämna bilder, videoklipp och ett jämnt ljud.
 • När du delar din skärm eller strömmar video och ljud online kan det påverka nätverksprestandan. Maskinvaran, nätverksbandbredden och dess prestanda påverkar kvaliteten på ljud och video.
 • Den bärbara datorn, tangentbordet och musen är endast avsedda som illustration och medföljer inte produkten.
 • Märket och varumärket ”IPS” samt tillhörande teknikpatent tillhör respektive ägare.
 • EPEAT Gold eller Silver är endast giltigt där Philips registrerar produkten. Gå till www.epeat.net om du vill se registreringsstatus för ditt land.
 • Svarstidsvärde lika med SmartResponse

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av