1
TV

Smart LED-TV

  -{discount-percentage}%

  Smart LED-TV

  Världens första Smart TV med bioformat

  21:9 ultrabred skärm är det äkta filmformatet och den perfekta skärmen för underhållning. Med Ambilight, 3D Max, prisbelönt bildkvalitet och multivy kan du ta del av olika slags innehåll samtidigt. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Världens första Smart TV med bioformat

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Världens första Smart TV med bioformat

21:9 ultrabred skärm är det äkta filmformatet och den perfekta skärmen för underhållning. Med Ambilight, 3D Max, prisbelönt bildkvalitet och multivy kan du ta del av olika slags innehåll samtidigt. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Cinema 21:9 Platinum Series Smart LED-TV

147 cm (58"), Ultrabred, 3D Max i Full HD 58PFL9956T/12 Hitta liknande produkter

Världens första Smart TV med bioformat

Med Ambilight och multivy

Bildförhållande Cinema 21:9 för film, inga svarta fält uppe och nere

De flesta TV-apparater har ett bildförhållande på 16:9 (eller 1.78:1) och en upplösning på 1080p Full HD. De riktigt stora Hollywoodfilmerna filmas vanligen i det mycket bredare bildförhållandet 2.39:1. Philips nya Cinema 21:9-TV-apparater passar perfekt för ursprungsformatet med ett 21:9-bildförhållande (2.39:1) som används av regissörer. Så vilken typ av film du än väljer att se så kan du nu se den i ursprungsformatet – utan några svarta fält.

Med Ambilight Spectra 3 intensifieras visningsupplevelsen

Lägg till en ny dimension till tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 3. Den patenterade Philips-tekniken ger en större bild genom att projicera ett sken på tre sidor av TV:n från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight ställer automatiskt in färgen och ljusstyrkan för ljuset så att den matchar TV-bilden. Tack vare vägganpassningsfunktionen är ljusets färg perfekt, oavsett vilken färg väggen har.

3DMax för en verkligt uppslukande 3D-upplevelse i Full HD

Låt hela familjen trollbindas av 3D-filmer med 3D Max i vardagsrummet. Kombinationen av snabb visning och Active shutter-glasögon ger verklighetstroget djup i Full HD-upplösning. Allt 2D-innehåll kan nu upplevas i 3D, och du kan till och med styra 3D-djupet som du vill. TV:n är redo för 3D Max-upplevelsen genom 3D Max-glasögonen.

Full HD-TV och Perfect Pixel HD Engine för oöverträffad skärpa

Upplev oöverträffad skärpa och klarhet med Perfect Pixel HD Engine. Varje bildpunkt i bilden finjusteras för att matcha de omgivande bildpunkterna bättre. Resultatet är en unik kombination av skärpa, naturlig detaljrikedom, levande färger, överlägsen kontrast och mjuka, naturliga rörelser. Bilderna blir klara och knivskarpa tack vare identifieringen och reduceringen av artefakter och brus i alla källor. Full HD-skärmen med 1 920 x 1 080 bildpunkter ger helt flimmerfria bilder med fantastisk ljusstyrka.

Surfa på internet samtidigt som du tittar på TV med multivy

Surfa på internet samtidigt som du tittar på TV med multivy

Den ultrabreda skärmen på 21:9 är en idealisk skärm för att uppleva en värld med anslutningar på ett behagligt sätt. Med multivy kan du, samtidigt som du tittar på fotboll till vänster på skärmen, surfa på internet till höger eller chatta på Twitter. Med Philips Net TV blir det bästa onlineinnehållet och tjänsterna tillgängliga med bara en knapptryckning: Video on Demand, TV-repriser, Twitter och mycket mer! Du kan öppna ett Net TV-fönster bredvid TV-rutan eller kombinera TV-rutan med en videoenhet. Du växlar lätt mellan den lilla skärmen och huvudaktiviteten för att hålla kontrollen.

Titta på innehållet som du brukar eller vänj dig vid skärmen 21:9

Titta på innehållet som du brukar eller vänj dig vid skärmen 21:9

På Cinema 21:9 kan du titta på alla typer av innehåll precis som du vill. Medan du tittar på ditt favoritprogram i TV kan du med den unika smarta formateringstekniken automatiskt anpassa innehållet till 21:9-skärmen eller välja att titta på det i ursprungsformatet med bara en knapptryckning. Valet är ditt!

Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

Hyr filmer direkt hemma på TV:n från videobutiker online, titta på repriser på dina favoritkanaler på TV:n och upplev ett rikt utbud av onlineappar med Net TV. Du kan också bläddra i det öppna internet.

FULL HD LED Pro för imponerande levande 3D-bilder

FULL HD LED Pro för imponerande levande 3D-bilder

Full HD LED Pro ger otrolig kontrast och imponerande levande 3D-bilder. Upplev häpnadsväckande bilder och använd upp till 50 % mindre energi med Philips prisbelönta LED Pro! I den tunna skärmens bakgrundsbelysning genererar över 1 000 LED-lampor de ljusaste vita och de djupaste svarta. Med kraftfulla Perfect Pixel HD Engine blir resultatet en enastående bild med otrolig kontrast, skärpa och levande färger.

Styr TV:n med smartphone, surfplattan eller tangentbordet

Styr TV:n med smartphone, surfplattan eller tangentbordet

Styr TV:n så enkelt och bekvämt som möjligt. Anslut bara ett trådlöst tangentbord eller använd din smartphone eller surfplatta för att styra din Smart TV.

Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

Spela in digital live-TV på en USB-enhet som är ansluten till din Philips-TV eller pausa innehållet och fortsätta titta när du vill. Använd den elektroniska programguiden för att hitta dina favoritprogram och enkelt planera dina inspelningar. Nu kan du titta på TV när det passar dig.

Med DLNA kan du ta del av foton, musik och film på tv:n

Med DLNA kan du ta del av foton, musik och film på tv:n

Dela foton, musik och filmer via DLNA från din smartphone, surfplatta eller dator och ta del av dem på stor skärm.

1 200 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

1 200 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

1 200 Hz PMR (Perfect Motion Rate) skapar otrolig rörelseskärpa för tydliga och levande bilder i snabba actionfilmer. Philips nya PMR-standard visar en kombinerad synlig effekt för de snabbaste paneluppdateringsintervallen, Perfect Natural Motion och unik bearbetningsformel för oöverträffad rörelseskärpa

Integrerad Wi-Fi för användning av Net TV-program och SimplyShare trådlöst

Upplev filmer, bilder, information och annat onlineinnehåll direkt i din TV trådlöst. Anslut bara TV:n till ditt trådlösa hemnätverk med den enkla guiden. Navigera i programmen med TV:n fjärrkontroll och välj bland en mängd program.

Visa alla specifikationer
 • 3D-TV kräver tillbehöret PTA516 (Active shutter-glasögon), en 3D-kompatibel källenhet och 3D-källmaterial.
 • Net TV: Gå till www.philips.com/smarttv och upptäck vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • Wi-Fi Media Connect: Videouppspelningen kan påverkas av datorns hastighet och Wi-Fi-bandbredd. Mer information om minimikrav och rekommenderade krav finns på www.philips.com/wifimediaconnect. Visar innehåll med en fördröjning på några sekunder. Små variationer i bild och ljud kan förekomma.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • USB-inspelning endast för digitala kanaler som omfattas av den elektroniska programguiden för TV IP-baser (land- och kanalbegränsningar kan förekomma), inspelningar av vissa program kan vara begränsade på grund av kopieringsskydd (CI+). Internetanslutning krävs.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av