LCD-skärm med klinisk D-bild

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/c/c272p4qpkew_00/c272p4qpkew_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med klinisk D-bild

  Skärm för klinisk granskning

  Den här Philips-skärmen är särskilt lämpad för daglig användning i en klinisk vårdmiljö. Den förinställda D-bilden ger dig medicinska bilder i DICOM-gråskala. Tack vare de medicinska strömförsörjningslösningarna är skärmen säker att använda. Det antimikrobiella höljet förhindrar bakterietillväxt. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skärm med klinisk D-bild

Klinisk granskningsskärm, 27-tums (68, 6 cm), 2 560 x 1 440 (3, 6 megapixlar) C272P4QPKEW/00 Hitta liknande produkter

Skärm för klinisk granskning

med strålande bilder

 • Förinställning för D-bild, DICOM del 14-gråskalebilder

  Förinställning för D-bild, DICOM del 14-gråskalebilder

  Skärmar måste visa medicinska bilder konsekvent med hög kvalitet för att man ska kunna göra pålitliga tolkningar. Återgivande av medicinska gråskalebilder på standardskärmar är i bästa fall inkonsekventa, vilket gör dem olämpliga för användning i en klinisk miljö. Philips kliniska granskningsskärmar med förinställd klinisk D-bild är fabrikskalibrerad för att ge DICOM del 14- kompatibel standardspestanda för skärmbilder i gråskala. Genom att använda LCD-skärmar i hög kvalitet erbjuder Philips jämn, pålitlig och prisvärd prestanda. Ytterligare info på http://medical.nema.org/

 • Ett antimikrobiellt hölje hindrar aktivt tillväxten av bakterier

  Ett antimikrobiellt hölje hindrar aktivt tillväxten av bakterier

  Bakterier har blivit ett allt större problem på sjukhus och i andra kliniska miljöer över hela världen eftersom de kan orsaka livshotande infektioner. Som svar på problemet har Philips utvecklat kliniska granskningsskärmar där en JIS Z2801-kompatibel antimikrobiell tillsats används i materialet till höljet, så att den blir en viktig del av skärmhöljet. Skydda dig själv och dina patienter med det här höljet som hämmar tillväxten av de vanligaste mikroorganismerna, som "Staphylococcus aureus (gastroenterit)", "Escherichia coli (E. coli)" och "Klebsiella (lunginflammation)".

 • Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna

  Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna

  PowerSensor är en inbyggd "personsensor" som genom att överföra och ta emot ofarliga infraröda signaler känner av om användaren är närvarande och automatiskt minskar skärmens ljusstyrka när användaren lämnar skrivbordet. Det här minskar energikostnaderna med upp till 80 % och förlänger skärmens livslängd

 • SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Tack vare avancerad SmartErgoBase kan Philips-skärmen nästan sänkas till skrivbordsnivå för att ge en bekväm synfältsvinkel. Den låga höjden från ram till bord är en perfekt lösning om du använder dubbelslipade, trippelslipade eller progressiva glasögon när du arbetar vid datorn. Dessutom kan användare med olika längd använda skärmen i önskad vinkel och höjd för att undvika trötta och belastade ögon.

 • SmartImage Clinic för vanliga skärminställningar

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehållet som visas på skärmen. Baserad på olika program/bilder som visas på en skärm optimerar SmartImage skärminnehåll genom att dynamiskt justera ljusstyrka, kontrast, färg och skärpa i realtid.

 • Strömförsörjning på medicinsk nivå ger säkerhet med låg strålning

  Grundläggande säkerhet, väsentliga prestanda och tillförlitlighet är viktiga krav i professionella, kliniska miljöer. Till skillnad från standardskärmar använder Philips kliniska granskningsskärmar särskilda strömförsörjningslösningar på medicinsk nivå för att kunna möta dessa krav. De uppfyller kraven enligt standarden EN/IEC 60601-1, som borgar för grundläggande säkerhet och väsentlig prestanda. De uppfyller också kraven enligt EN/IEC 60601-1-2, en tilläggsstandard för elektromagnetisk kompatibilitet (elektrisk utrustning för medicinskt bruk). För många länder, sjukhus och kliniker är överensstämmelse med dessa standarder ett krav.

 • PLS Quad HD-teknik ger bilder med 8-bitarsfärg och 109 ppi

  Den här professionella skärmen från Philips har den senaste PLS Quad HD-panelen som ger dig riktigt högupplösta, fantastiska vidvinkelbilder med 2 560 x 1 440 pixelupplösning. Med ett utomordentligt 8-bitarsfärgdjup som kombineras med en densitet på 109 ppi, kan du nu njuta av professionella sRGB-bilder i färg jämfört med skärmar med begränsat 6-bitarsfärgdjup och en densitet på 82 ppi. Den högre ljusstyrkan och lägre strömförbrukningen i förhållande till konventionella vidvinkelskärmar gör att du alltid får fantastiska prestanda, samtidigt som du sparar energi. Den passar bäst för professionell användning som CAD, grafisk formgivning, bildåtergivning osv.

 • MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning på samma gång

  MultiView for Clinical möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning på samma gång. Den ultrahöga upplösningen på Philips MultiView-skärmen ger högsta möjliga produktivitet i ett bekvämt och lättöverskådligt format. MultiView for Clinical möjliggör aktiv, dubbel anslutning, så att du kan jobba med flera datorer och enheter parallellt, samtidigt. Det blir enkelt att jobba med komplicerade arbetsuppgifter där du behöver ha flera processer igång. Funktionen för visning av två material sida vid sida passar perfekt i kliniska miljöer där du behöver jämföra data och bilder på samma skärm.

 • Inbyggda stereohögtalare för multimedia

  Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

 • Webbkamera med mikrofon för att ansluta och samarbeta

  Med den inbyggda webbkameran och mikrofonen kan du se och kommunicera med dina kolleger och kunder. Den enkla lösningen gör att du kan samarbeta och dela, vilket sparar dyrbar tid och resekostnader.

 • DisplayPort ger ljud och bild via en enda, lång kabel

  DisplayPort utgör en digital länk från datorn till skärmen utan konvertering. Med högre kapacitet än DVI-standard kan den hantera kablar på upp till 15 meter och dataöverföring på 10,8 Gbps. Med sådana höga prestanda och noll-latens får du de snabbaste bild- och uppdateringshastigheterna. Det gör DisplayPort till det bästa valet för standardanvändning på kontoret och hemma, samt för krävande media med mera. Tack vare de olika adaptrarna ökas också interoperabiliteten.

Visa alla specifikationer
 • Obs! Användning för primärdiagnos sker helt på sjukhusets eller klinikens ansvar.
 • DICOM är det av NEMA registrerade varumärket för deras standardpubliceringar relaterade till digital kommunikation av medicinsk information.
 • EPEAT Gold är endast giltigt där Philips registrerar produkten. Gå till www.epeat.net om du vill se registreringsstatus för ditt land.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av