1
Hårvård

SalonPro AC

Hårtork

  SalonPro AC

  Hårtork

  Hårtorken som frisörer gärna använder hemma

  Vill du torka håret som proffsen? SalonPro – med 2 100 W överlägsen föningskraft – är den hårtork du behöver om du vill återskapa frisörernas föning. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hårtorken som frisörer gärna använder hemma

Vill du torka håret som proffsen? SalonPro – med 2 100 W överlägsen föningskraft – är den hårtork du behöver om du vill återskapa frisörernas föning. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

SalonPro AC Hårtork

2 000 W, IonBoost, Keramiskt volymmunstycke HP4892/00 Hitta liknande produkter

Hårtorken som frisörer gärna använder hemma

SalonPro

 • Professional 2 000 W, för perfekt salongresultat

  Professional 2 000 W, för perfekt salongresultat

  Den här 2 000 W Professional-hårtorken har ett kraftfullt luftflöde. Kombinationen av hög effekt och hastighet gör det enkelt att snabbt torka och forma håret.

 • Nio flexibla hastighets- och temperaturinställningar ger dig perfekt kontroll

  Nio flexibla hastighets- och temperaturinställningar ger dig perfekt kontroll

  Hastigheten och temperaturen kan enkelt justeras så att du får ett perfekt slutresultat. Nio olika inställningar ger dig perfekt och skräddarsydd styling.

 • Professional AC-motor ger 50 % ökad livslängd

  Professional AC-motor ger 50 % ökad livslängd

  Motortypen har särskilt utvecklats för den professionella marknaden och ger dig flera fördelar. Viktigast av allt är att den har längre livslängd än vanliga motorer, vilket förlänger hårtorkens livslängd med 50 %. Dessutom har den ett extra kraftfullt luftflöde som ger snabb och effektiv torkning.

 • Keramiskt element ger håret mjukare form

  Keramiskt element ger håret mjukare form

  Ett keramiskt element medföljer för att förhindra att håret blir för torrt. Det avger infraröd värme som har en mild värme som hjälper till att torka håret inifrån och skydda det från att bli för torrt, utan att kompromissa med hastigheten och effektiviteten.

 • Vårdande jonfunktion för krusningsfritt och glänsande hår

  Vårdande jonfunktion för krusningsfritt och glänsande hår

  Ge ditt hår ett snabbt lyft med vårdande jonfunktion. Laddade negativa joner eliminerar statisk elektricitet, vårdar håret och sluter dess porer så att hårets lyster och glans intensifieras. Resultatet blir ett hår som är vackert glansigt, mjukt och krusningsfritt.

 • Kalluftsfunktion fixerar frisyren

  Kalluftsfunktion fixerar frisyren

  En proffsfunktion för hårstylister. Med knappen för kalluft får du ett intensivt kallt luftflöde. Den används när du vill fixera frisyren efter styling.

 • Mjukt handtag ger enkel användning

  Mjukt handtag ger enkel användning

  Det mjuka halkfria greppet är ergonomiskt utformat. Det har testats av frisörer för enkel hantering och bästa salongsanvändning.

 • Smalt fönmunstycke för exakt styling

  Fönmunstycket fungerar genom att luftflödet riktas genom den mycket smala öppningen på vissa partier. Det ger dig exakt styling och passar mycket bra för uppfräschningar eller ge frisyren en sista finjustering.

 • Keramiskt volymmunstycke för extra skydd och volym

  Håret torkar snabbt och jämnt och får fin volym med volymmunstycket utan att bli krusigt. Munstycket är belagt med keramik av hög kvalitet som hjälper till att skydda håret och tillföra mjukhet och glans så att det blir perfekt för att skapa friskal lockar och spänstiga frisyrer.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av