Trådlöst micro-HiFi-system

  Trådlöst micro-HiFi-system

  Släpp musiken fri

  Njut av musik precis som du vill ha den på kraftfulla MCi300! Streama musik från din PC, spela upp CD-skivor eller sätt i ett USB-minne och spela upp musik från det. Om du vill få tillgång till en helt ny värld av musik rattar du helt enkelt in dig på Internetradion.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Släpp musiken fri

Lyssna på all din musik i alla rum – trådlöst

 • Alfanumerisk sökning med fjärrkontroll

  Alfanumerisk sökning med fjärrkontroll

  Med den alfanumeriska sökfunktionen på fjärrkontrollens knappsats kan du direkt hitta dina favoriter – artister, spår eller album. Tryck bara på "Search" på fjärrkontrollen och ange sedan de första bokstäverna eller siffrorna i namnet på spåret, artisten eller albumet du önskar. Du får då fram den post som närmast matchar inmatningen. Slösa inte bort tid på att bläddra igenom hela samlingen eller spellistan rad för rad.

 • Lyssna på webbradio

  Lyssna på webbradio

  Webbradio är en tjänst med radiosändningar via internet. Ett av de mest populära formaten är MP3. Vissa internetkanaler är knutna till "markbundna" radiokanaler medan andra är oberoende och finns bara på webben. Med webbradio kan du få tillgång till online-radiokanaler i hela världen och du kan lyssna på program i många olika genrer – nyheter, sport och underhållning. Eller varför inte ratta in dina favorit- eller nischkanaler, från Albanien till Österrike.

 • Streama trådlöst från PC via UPnP

  Streama trådlöst från PC via UPnP

  Befria hela din musiksamling från datorn och spela upp den genom Streamium Wireless Music Station! Tack vare UPnP-anslutningen, som du kan ansluta till alla universella Plug & Play-enheter för att ta emot eller överföra musik, kan du med Streamium få åtkomst till, välja och söka i din musiksamling på datorn. Använd fjärrkontrollen och välj låtar för uppspelning via Streamium. Njut av din favoritmusik trådlöst och enkelt.

 • Trådlös direktuppspelning mellan centralenhet, station(er) och dator

  Trådlös direktuppspelning mellan centralenhet, station(er) och dator

  Med hjälp av ett WiFi-nätverk kan du njuta av dina favoritlåtar samtidigt som de strömmas från datorns musikbibliotek till Streamium Wireless Music Center eller till stationerna, alternativt från Streamium-centralenheten direkt till stationerna. Vare sig din musiksamling är lagrad i Streamium-enheten eller i datorn kan du fylla hela hemmet med samma låt eller spela olika spår i varje rum – valet är ditt. Det finns inga sladdar som måste anslutas och som kan trassla sig. Njut av friheten att kunna lyssna på all din musik var du vill i hemmet.

 • 2-vägs basreflexhögtalare

  2-vägs basreflexhögtalare
 • Sök i din samling efter album, artist, genre och spår

  Överför din musiksamling från den inbyggda hårddisken till ditt Streamium Wireless mikro-HiFi-system eller din dator för att kunna lyssna på vilken låt som helst, när som helst. Systemet får tillgång till ditt musikinnehåll med hjälp av Windows Media Player (WMP) genom den inbyggda UPnP-servern. Använd systemet för att enkelt bläddra igenom all din musik efter album, artister, genrer eller låtar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av