1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips Avent

  Niplette™

  SCF152/02
  Avent
  Avent

  Philips Avent Niplette™

  SCF152/02

  Liknande produkter

  Visa alla Bröstvård

  Spara genom att välja ett paket Skapa ett paket och få 1 artikel kostnadsfritt

  Allt du behöver i ett köp

  Paketpris

  Hoppa över det här

  Välj en av följande: Välj en av följande produkter:

  Lägg till tillbehör

  Niplette™

  Niplette™

  Totalt:

  Enkel och effektiv lösning för indragna bröstvårtor

  Kliniskt bevisade resultat*

  • En icke-kirurgisk lösning
  • För plana eller indragna bröstvårtor
  • 2 Niplettes och 2 amningskupor
  En enhet för plana eller indragna bröstvårtor

  En enhet för plana eller indragna bröstvårtor

  Upp till 10 % av kvinnor har indragna eller plana bröstvårtor, vilket kan leda till psykisk stress och göra amning svårt för både mamman och barnet. Barnets sugmönster bör dra ut bröstvårtan, och gör det inte det är Niplette™ en enkel och bekväm lösning som kan hjälpa till på traven. Enheten gör det möjligt för kvinnor med plana eller indragna bröstvårtor att amma bekvämt utan att kirurgi behövs*. Den består av en genomskinlig bröstvårtsform med en tätningskant som sitter fast på en ventil och en öppning för sprutan.

  En enkel procedur

  En enkel procedur

  Den lilla koppen hålls över vårtgården med ena handen och luft dras ut med en 5 ml spruta så att bröstvårtan sugs in i koppen. Användaren styr sugkraften och kan dra i bröstvårtan så hårt som känns behagligt. När bröstvårtan har dragits ut kan användaren, efter att försiktigt ha tagit bort sprutan från ventilen, fortsätta med sina normala aktiviteter och bära Niplette diskret innanför bh:n. Den första användningen rekommenderas i hög grad*.

  Optimal användning är före eller under de sex första månaderna av graviditeten

  Niplette ska helst användas innan graviditeten och bäras i åttatimmarsperioder under dagen eller natten*. Om brösten inte är för känsliga kan den även användas under graviditetens första sex månader för att få en permanent korrigering, eller efter att barnet har fötts i några minuter före varje amning. Niplette suger ut bröstvårtan, vilket gör att barnet enkelt får grepp, och hjälper till att få igång amningen under de första dagarna. Den permanenta kosmetiska korrigeringen kan påverkas när du väl har slutat amma. I så fall kan du använda Niplette då och då för att åtgärda detta.

  Kliniskt bevisade resultat

  Kliniska tester* som genomförts på Niplette har bevisat att en permanent korrigering av plana eller indragna bröstvårtor har uppnåtts, oavsett om ett sådant tillstånd har existerat sedan puberteten eller har uppstått efter en bröstförminskning. Gravida kvinnor som oroade sig över amningen kunde börja amma, förutsatt att de inte hade genomgått en bröstoperation. En permanent korrigering sker normalt efter 1–3 månaders kontinuerlig användning.

  Ytterligare information

  Niplette fungerar inte vid fullt mjölkflöde, men vid det laget har barnet vant sig vid att få ett bra grepp om bröstvårtan.

  Tekniska specifikationer

  • Utvecklingsstadier

   Stadie
   • Before Pregnancy
   • 0 - 6 months
   • Breastfeeding initiation phase
  • Vad medföljer?

   Ultrabekväma amningskupor för engångsbruk
   2
  • Material

   Breast pads
   Dermatologically tested
   Niplette
   Polypropylene
  • Vad medföljer?

   Niplette
   2
  • Design

   Diskret formgivning
   Yes
  • Lättanvänd

   Enkel att dölja under kläder
   Push syringe to release vacuum
  • Funktioner

   Lösning för platta bröstvårtor
   Use gentle suction
  • Enkel att rengöra

   Rengör i varmt vatten med tvål
   Yes

  Föreslagna produkter

  Senast visade produkter

  Recensioner

  • McGeorge, Mr. D, FRCS (Plast), The Niplette: an instrument for the non-surgical correction of inverted nipples, British Journal of Plastic Surgery (1994) Vol 47, sidorna 46–49
  • Det här avsnittet innehåller konsumenters åsikter om produkten. Philips tar avstånd från det innehåll som angetts av konsumenter i det här avsnittet, och eventuell teknisk information och/eller råd om användningen av produkten som ingår i det anses inte vara officiell information från Philips.

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.