• Fördelar med Philips Shop

 • 30 dagars returgaranti

 • 2 års garanti

 • Fri frakt

1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  5 steg till en perfekt hemmadejt på alla hjärtans dag

  Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Många väljer att gå ut på restaurang eller att gå på bio, men att ordna en dejt hemma kan vara både mer personligt och mysigt. Förbered din hemmadejt med hjälp av dessa fem steg! 

  1. Bjud in

  Alla hjärtans dag är ingen vanlig dag, så varför inte ta tillfället i akt att vara lite högtidlig? Skicka en inbjudan till din dejt i form av en lapp eller ett sms. Bor ni redan ihop är inbjudan ännu viktigare - detta är ingen vanlig torsdagsmiddag! 

  2. Städa!

  Plocka undan saker som inte ska ligga framme och dammsug sen golven. Låt inte städningen ta allt för mycket tid från förberedelserna. Med hjälp av vår sladdlösa handdammsugare med 360-graders sugmunstycke städar du lätt och effektivt. Munstycket suger upp smuts från alla riktningar och även när du drar dammsugaren mot dig. Glöm inte badrummet! Vill du ta städningen steget längre så se till att ha nytvättade lakan och handdukar, det ger dessutom en fräsch doft. 

  3. Förbered maten

  Lämna snabbmakaronerna i skåpet den här kvällen, och satsa i stället på en vällagad måltid. Bestäm en meny du är bekväm med att laga. Varför inte tillaga en hälsosamt friterad kyckling? Med hjälp av en Airfryer lagar du saftig kyckling med krispig yta tack vare den heta, snabbcirkulerande luften. Dessutom behöver du mycket mindre olja än vid vanlig fritering (upp till 90% mindre!) Lägg i en hel kyckling tillsammans med vitlök, lite olivolja, ett par timjankvistar och citron. Tillaga i Airfryern i 30 minuter. Servera med en stor sallad och mosa ihop en fetaostcreme på yoghurt, fetaost, olivolja och salt som tillbehör. Klart! 

  Ett tips är att avsluta kvällen med en lyxig kaffe. Vår Senseo switch 3in1 brygger både pads- och bryggkaffe. Låt din dejt välja sort och styrka efter smak. En perfekt avslutning på kvällen! 

  4. Kläder och kropp

  Lägg fram kläder som du känner dig fin och bekväm i. Skrynkliga plagg, även i siden och kaschmir, fräschas upp och slätas ut snabbt och enkelt med hjälp av en handhållen ångsteamer. Du slipper dra fram strykbräda och strykjärn, dessutom är steamern elegant och tar bort dålig lukt från plaggen.

  Unna dig därefter en lång varm dusch. Har du skägg, glöm inte att trimma och styla det. Använd vår elektriska OneBlade för bästa resultat. Bladen kommer aldrig i kontakt med huden, så du behöver inte oroa dig för skärsår eller röda prickar. Den är dessutom vattentät, så du kan använda den i duschen.

  Fixa fristyren - blås, platta, locka, styla - välj look efter humör. Med vår automatiska locktång får du till perfekta hollywoodlockar varje gång. Och ja, den lockar automatiskt! Prova plattången Pro Straightener om du i stället vill platta längderna. Den värms upp på bara 10 sekunder  och temperaturen är skonsam men effektiv för håret. En fin frisyr är ett lyft för självförtroendet!

  5. Stämningen

  Den största fördelen med att ha dejten hemma är just att du kan skapa en personlig och mysig stämning. Duka fint och tänd levande ljus. Se till att ha vackra snittblommor hemma, varför inte röda rosor dagen i ära? Välj en lugn spellista till bakgrundsmusiken. Med hjälp av tipsen ovan kan du underlätta förberedelserna inför er dejt. På så sätt slipper du vara stressad när din dejt väl anländer. Slappna av och ha en trevlig kväll tillsammans! 

  Relaterade produkter