1
Fidelio – ljud

Philips Fidelio

Obsessed with sound

 

Se alla våra Philips Fidelio produkter

Helt enkelt enastående

Philips har i över 50 år tagit fram ny ljudteknik och det arbetet har lett fram till Fidelio, framtidens sömlösa ljud som fötts ur ett kompromisslöst sätt att se på ljud och design.

Philips Fidelio hemmaljud

Philips Fidelio hemmaljud

Med trådlösa högtalare med strömning via Bluetooth- eller AirPlay-teknik kan du snabbt och enkelt strömma musik från smarta enheter - utan att någonsin tumma på kvaliteten. Philips Fidelio- ljud systemen för hemmaljud fyller hemmet med ljud så att du kan låta dig uppslukas av en hel värld fylld av musik.

Philips fidelio hemmabiosystem

Philips Fidelio-hemmabiosystem

När det kommer till Philips Fidelio-systemen för hemmabioljud är varje liten detalj viktig. Philips Fidelio har skapat nya förtsättningar för underhållning genom sömlöst integrerade anslutningsfunktioner, förstklassiga ljudprofiler och avancerad produktutformning. Resultatet är mastrat, flerdimensionellt ljud - så att filmljudet låter precis som det var tänkt att göra.

Philips Fidelio hörlurar

Philips Fidelio hörlurar

Philips Fidelio-hörlurar leverar suveränt ljud - oavsett tid och plats. Våra fidelio hörlurar är resultatet av ett kompromisslöst ljudarbete och en hängivenhet mot att upprätthålla högsta standard både när det gäller ljud och ergonomisk utformning. Vi vidareutvecklar och finjusterar ständigt när vi tar fram nya Fidelio-hörlurar.

Erkännanden från branschen

Utmärkelser och erkännanden för våra fidelio produkter.

Philips Fidelio S2-hörlurar

T3 Awards 2014: årets hörlurar

Bluetooth-hörlurarna Philips Fidelio M2BT

What Hi-Fi Awards 2014: bästa trådlösa hörlurar

On-ear-hörlurarna Philips Fidelio M1BO

What Hi-Fi Awards 2014: bästa bärbara on-ear-hörlurar i prisklassen 100–200 £

Kompromisslöst ljud

Philips Fidelio-lyssnarna tar ljud på allvar. Ni lyssnar på musik, älskar film och är perfektionister när det kommer till ljud. I alla delar av livet kräver och förtjänar ni bästa möjliga ljud. Ni kompromissar inte när det gäller precision och det gör inte vi heller.

Ljud på dina villkor

 

Ljud är vår passion vilket driver oss att ständigt ta fram nya funktioner och ljudteknik som kännetecknar Philips Fidelio-produkterna. Våra lyssnare får njuta av ett ljud som är kompromisslöst.

Detaljrika produkter

Philips Fidelio-ljudet har skapats av människor för människor. Det har utformats av proffs och finjusterats av experter. När vi utvecklar ny ljudteknik står våra 'Golden Ears' i centrum. De är ljudperfektionister som är tränade i att upptäcka de minsta små nyanser i ljud för att kunna fånga upp, isolera och återskapa varje naturlig liten detalj.

Philips Fidelio hörlurar och delar

Exceptionella ljudupplevelser

Philips Fidelio levererar ett Hi-Fi-ljud som är troget källan. Du får en bättre uppspelning med dynamiskt ljud av högsta kvalitet - oavsett om du lyssnar hemma eller ute.

Media showcase

Philips Fidelio Design-filosofi

När det gäller design är filosofin bakom Philips Fidelio enkel - formen ska anpassas efter funktionen. Design kräver eftertanke och kunskap. Philips Fidelio-modellerna är alltid skapade med lyssnaren, miljön och olika preferenser i åtanke så att de garanterat levererar suveränt ljud i total bekvämlighet.

Precisionsteknik möter förstklassigt hantverk

 

För allt från ljudteknik till produktutformning krävs det konsekvens för att uppnå sann kvalitet. Den nya tekniken och genomtänkta utformningen av Philips Fidelio kommer från ett samarbete där precisionsteknik sammanförts med distinkt formgivning.
 

Högkvalitativa material

 

Alla material vi använder är noga utvalda och bearbetade så att de förstärker Fidelio-ljudkvaliteten och passar ditt sätt att leva. 

Alla material vi använder är noga utvalda och bearbetade så att de förstärker Fidelio-ljudkvaliteten och passar ditt sätt att leva. 
Alla material vi använder är noga utvalda och bearbetade så att de förstärker Fidelio-ljudkvaliteten och passar ditt sätt att leva. 

Media showcase

Anslutet ljud

Alla sanna framsteg kommer från nya tekniska utmaningar och problemlösningar. Att aldrig tumma på naturlig ljudåtergivning är alltid centralt när ljudteknik för Philips Fidelio tas fram.

Suveränt trådlöst fidelio ljud


Vi levererar Hi-Fi-ljud med mängder av anslutningsmöjligheter utan störningar eller avbrott. 
 

vit Fidelio SoundSphere trådlösa högtalare

Smidiga anslutningslösningar


Philips Fidelio dynamiska ljud i smidiga ljudsystem ger dig friheten att ta del av förstklassigt ljud på ditt sätt. I allt från hemmaljudsystem och hemmabioljud till Bluetooth-hörlurar och NFC-funktioner skapar vi ny teknik som behövs för att du ska få en enklare och bättre ljudupplevelse och lyssna på musik var och när du vill. 

Philips Fidelio bluetooth-hörlurar
Philips Fidelio wireless speakers

Product highlights

Media showcase

Se mer