LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  För nöjda gäster

  Den här moderna och energieffektiva TV-apparaten för hotellmiljöer är fullt förberedd för interaktivitet. Dina gäster kan ansluta sina egna enheter, lyssna på musik i badrummet och få ett skräddarsytt välkomstmeddelande. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV för proffsbruk

22" system, LCD, inbyggd digital 22HFL5550D/10 Hitta liknande produkter

För nöjda gäster

Philips interaktiva digital-TV för hotellmiljöer

 • SmartCard Xpress-boxkompatibel för interaktiva system

  SmartCard Xpress-boxen (tillval) kan monteras på baksidan av TV:n och gör det möjligt att använda avkodare och programkort från tredje part tillsammans med TV:n och på så sätt lägga till funktioner i TV:n. TV kan också anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via Serial Xpress-kontrollgränssnittet (med funktioner för UART- och RS232-protokoll) och SmartPlug-kontrollgränssnittet.

 • USB-kloning av alla inställningar för snabb installation

  Gör det möjligt att enkelt kopiera alla programmerings- och kanalprogrammeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Fjärruppgradering av programvara

  TV-apparatens programvara som styr hotellspecifika funktioner kan fjärruppgraderas via en certifierad systemleverantör.

 • Inbyggd klocka med väckarklocka och meddelandesignal

  Den inbyggda klockan, som dessutom är en väckarklocka, gör att du slipper lägga ned tid och pengar på en ytterligare klocka med kablar och anslutningar i rummet. Automatisk tidssynkronisering via text-TV och bibehållna alarminställningar vid kortare strömavbrott gör att gästernas komfort ökar ytterligare

 • HD Ready med inbyggd DVB-T-mottagare

  Ger gästerna överlägsen bildkvalitet på HG-bilder och är helt förberedd för HD-källor som HDTV-digitaldekoder. TV:n kan ta emot både analoga YPbPr-signaler och okomprimerade digitala signaler av högsta kvalitet via DVI eller HDMI. De digitala signalerna hanterar HDCP-kopieringsskydd. Den inbyggda DVB-T-mottagaren innebär att det går att få in marksända digital-TV-kanaler vid sidan av de befintliga analoga kanalerna. Gästerna kan även lyssna på digitalradiostationer med högkvalitativt ljud utan att du måste investera i radiomottagare.

 • USB-kontakt för enkel, omedelbar uppspelning av multimedia

  Med den här Philips TVn kan gäster ansluta ett USB-minne och direktuppspela multimedieinnehåll. De format som kan användas är MP3, bildspelsfiler (.alb) och JPEG-stillbilder.

 • Med PC-ingången kan du också använda din TV som en datorskärm

  Med PC-ingången kan du ansluta din TV till en dator och använda TV:n som en datorskärm.

 • Extern högtalaranslutning

  Anslutning för förstärkt ljud för enkel installation av externa högtalare (t.ex. i badrummet), så att du inte behöver investera i extern utrustning.

 • Philips anslutningspanel är kompatibel så att gästenheter kan anslutas

  Den här TV:n fungerar smidigt med Philips anslutningspaneler. Gästen kan enkelt ansluta en dator, MP3-spelare, DVD-spelare, videokamera och andra enheter. Funktionen för autoavkänning gör att anslutningspanelen och TV:n växlar automatiskt så att innehållet från den anslutna gästenheten visas.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer
 • Fråga din Philips-kontakt om du vill ha information om i vilka länder DVB-T fungerar.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av