LCD-skärm med USB-dockningsstation

  LCD-skärm med USB-dockningsstation

  Enkelhet med dockning av bärbar dator till skärmen –

  Den här innovativa skärmen med funktioner för dockning av bärbar dator möjliggör enkel portreplikering. Utöka din arbetsyta, se till att tillbehören är anslutna, få åtkomst till internet, allt med en enda USB-kabel till din bärbara dator. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skärm med USB-dockningsstation

S-line, 22 (visningsyta om 21, 5 tum), Full HD-skärm (1920 x 1080) 221S6QUMB/00 Hitta liknande produkter

Enkelhet med dockning av bärbar dator till skärmen –

utökad visning med en enda kabel

 • Docka den bärbara datorn till skärmen med en USB-kabel

  Docka den bärbara datorn till skärmen med en USB-kabel

  Den här innovativa, stora skärmen från Philips möjliggör enkel portreplikering för alla bärbara datorer. Den lämpar sig särskilt för användning med de senaste ultratunna enheterna med begränsade anslutningar, och med den inbyggda USB-hubben, Ethernet och stereohögtalarna kan du överföra video, ljud samt ansluta direkt till internet eller ett intranät med en enda USB-kabel. Med den här avancerade USB-anslutningen för plug-and-play kan du nu förlänga din stationära dator både till skärmytan på din bärbara dator och till din Philips-skärm utan att behöva anpassa upplösningen eller hantera en massa kablar.

 • Nå all kringutrustning och tangentbord och mus från hubben

  Nå all kringutrustning och tangentbord och mus från hubben

  Du kan nu välja att ansluta tangentbord och mus i full storlek till den här innovativa USB-hubben på Philips-skärmen för att förbättra produktiviteten. Anslut bara din bärbara dator till skärmen med en USB-kabel och du kan använda annan kringutrustning som en extern hårddisk, kamera, USB-enhet samt få Full HD-video, ljud och internetfunktioner. Du kan förstås också fortfarande använda datorns tangentbord och styrplatta om du föredrar det.

 • AH-IPS-skärm för utmärkta bilder med livfulla färger

  AH-IPS-skärm för utmärkta bilder med livfulla färger

  Den här senaste Philips-skärmen har avancerade AH-IPS-paneler som ger förstklassig färgåtergivning, svarstid och energiförbrukning. Till skillnad från vanliga TN-paneler visar AH-IPS-paneler färger mer konsekvent, till och med vid breda vinklar på 178 grader och i svängläge. Med sina anmärkningsvärda prestanda passar AH-IPS bäst för användning som kräver färgprecision och konsekvent ljusstyrka som fotoretuschering, grafik och surfning på nätet.

 • Mindre trötta ögon med flickerfree-teknik

  Mindre trötta ögon med flickerfree-teknik

  Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse.

 • SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Tack vare avancerad SmartErgoBase kan Philips-skärmen nästan sänkas till skrivbordsnivå för att ge en bekväm synfältsvinkel. Den låga höjden från ram till bord är en perfekt lösning om du använder dubbelslipade, trippelslipade eller progressiva glasögon när du arbetar vid datorn. Dessutom kan användare med olika längd använda skärmen i önskad vinkel och höjd för att undvika trötta och belastade ögon.

 • Miljövänliga material som uppfyller internationella standarder

  "Philips är fast beslutna att använda miljövänliga material i hela sitt skärmsortiment. Produkternas samtliga plast-, metall- och emballagedelar består till 100 % av återvinningsbart material. Vissa modeller består av upp till 65 % återvunnen plast. Vi följer noga RoHS-standarden, vilket säkerställer en betydlig minskning eller frånvaro av giftiga ämnen, till exempel bly. Kvicksilver i skärmar med CCFL-bakgrundsbelysning har minskats avsevärt och eliminerats helt i skärmar med LED-bakgrundsbelysning. Mer information finns på http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • PVC-/BFR-fritt hölje

  Det här skärmhöljet från Philips är fritt från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (PVC-/BFR-fritt)

Visa alla specifikationer
 • När du delar din skärm eller strömmar video och ljud online kan det påverka nätverksprestandan. Maskinvaran, nätverksbandbredden och dess prestanda påverkar kvaliteten på ljud och video.
 • Den bärbara datorn, tangentbordet och musen är endast avsedda som illustration och medföljer inte produkten.
 • Märket och varumärket ”IPS” samt tillhörande teknikpatent tillhör respektive ägare.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av