1
Bildskärmar

LCD-skärm med Miracast

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/239c4qhwab_01/239c4qhwab_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med Miracast

  Dela skärmen enkelt

  Med den nya Blade 2-skärmen från Philips med Miracast kan du trådlöst dela innehåll i Full HD från en liten skärm till en stor skärm. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dela skärmen enkelt

Med den nya Blade 2-skärmen från Philips med Miracast kan du trådlöst dela innehåll i Full HD från en liten skärm till en stor skärm. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Brilliance LCD-skärm med Miracast

Blade 2, 23 tum, 1 920 x 1 080 239C4QHWAB/01 Hitta liknande produkter

Dela skärmen enkelt

tunnare och lättare möter större och klarare

 • IPS LED-bred synfältsteknik för bild- och färgprecision

  IPS LED-bred synfältsteknik för bild- och färgprecision

  I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst – till och med i 90-gradigt svängläge! Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den perfekt inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt är en sofistikerad algoritm som förbättrar läsning av texter som PDF-dokument eller e-böcker, som vanligen kräver extra mycket fokus och koncentration. Med SmartTxt-funktionen ökas kontrasten och skärpan i texten så att den blir lättare att läsa. Optimering för läsning görs genom justering av skärmens gråskalenivå, vitbalans och kontrast.

 • SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor är en sofistikerad teknik för att dra ut färgerna och förbättra det visuella färgomfånget på skärmen. Med den här funktionen ökar RGB-förstärkningsnivån på skärmen så att du får fylliga, levande bilder och enastående foton och videor.

 • Visa innehåll i Full HD trådlöst med Miracast

  Visa innehåll i Full HD trådlöst med Miracast

  Med Miracast-tekniken kan du dela innehåll från de flesta Android®-enheter på en Philips-skärm i full HD-kvalitet och med 5.1-kanaligt ljud.

 • MHL-teknik för mobilt innehåll på stor skärm

  MHL-teknik för mobilt innehåll på stor skärm

  MHL (Mobile High Definition Link) är ett mobilt ljud-/videogränssnitt för direkt anslutning av mobiltelefoner och andra bärbara enheter till högupplösta skärmar. Med en MHL-kabel (tillval) kan du ansluta din MHL-kompatibla mobila enhet till den här stora Philips MHL-skärmen och se dina HD-videoklipp få liv med fullt digitalt ljud. Förutom att njuta av dina mobila spel, foton, filmer och andra appar på storbild kan du samtidigt ladda din mobila enhet så att du aldrig får slut på ström under användning.

 • SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Snygg, ultratunn design för en modern känsla

  Den nya serien skärmar från Philips har den nya generationens senaste ultratunna LED, vilket gör dem tunnare än den föregående generationen. Den tunna designen gör inte bara skärmarna estetiskt tilltalande, de sparar även utrymme på skrivbordet!

Visa alla specifikationer
 • Den här Philips-skärmen är MHL-certifierad. Om din MHL-enhet inte kan anslutas eller inte fungerar som den ska bör du titta i dokumentationen för MHL-enheten eller vända dig till butiken där du köpte den. Det kan hända att du måste köpa en MHL-kabel eller adapter av ett visst märke för att enheten ska fungera
 • Standby-/av-läget för ErP:s lågenergiläge är inte tillgängligt för MHL-enhetens laddningsfunktion
 • Kräver valfri MHL-certifierad mobil enhet och MHL-kabel (medföljer inte). Fråga din MHL-enhetsåterförsäljare om kompatibilitet.
 • Märket och varumärket ”IPS” samt tillhörande teknikpatent tillhör respektive ägare.
 • Smart svarstid är det optimala värdet från antingen GtG- eller GtG (BW)-tester.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av