1

trådlös högtalardocka

  -{discount-percentage}%

  trådlös högtalardocka

  Strömma musik och ladda en Android-telefon

  Högtalaren AS360 ger fantastiskt ljud samtidigt som den är snygg. Strömma musik trådlöst och lyssna enkelt via telefonen med Bluetooth och docka den om du vill snabbladda eller ladda en andra enhet via USB. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Strömma musik och ladda en Android-telefon

Högtalaren AS360 ger fantastiskt ljud samtidigt som den är snygg. Strömma musik trådlöst och lyssna enkelt via telefonen med Bluetooth och docka den om du vill snabbladda eller ladda en andra enhet via USB. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

trådlös högtalardocka

Bluetooth®, för Android, USB-port för uppladdning, 10 W, Batteri- eller sladdriven AS360/12 Hitta liknande produkter

Strömma musik och ladda en Android-telefon

 • Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Bluetooth är en teknik för trådlös kommunikation för korta avstånd som är både stabil och energieffektiv. Tekniken ger enkel trådlös anslutning till iPod/iPhone/iPad eller andra Bluetooth-enheter som smarttelefoner, surfplattor och till och med bärbara datorer så att du enkelt kan njuta av din favoritmusik, filmer eller spel trådlöst via högtalaren.

 • Basreflexhögtalarsystem som ger ett djupt och kraftfullt ljud

  Basreflexhögtalarsystem som ger ett djupt och kraftfullt ljud

  Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.

 • Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Med en enkel anslutning kan du njuta av all musik från bärbara enheter och datorer. Anslut bara enheten till ljudingången (3,5 mm) AUDIO-IN på din Philips-enhet. Med datorer görs anslutningen oftast från headsetutgången. När anslutningen har upprättats kan du njuta av hela din musiksamling direkt i överlägset bra högtalare. Philips ger dig helt enkelt bättre ljud.

 • Ladda en andra mobil enhet via USB-porten

  Ladda en andra mobil enhet via USB-porten

  För extra bekvämlighet har högtalaren också en USB-port så att du kan ladda en till mobil enhet även när din iPod/iPhone är dockad.

 • Den smart utformade FlexiDock passar alla Android-telefoner

  Den förbättrade versionen av Philips FlexiDock har en mikro-USB-kontakt som är perfekt för vilken Android-telefon som helst. Dockningsmekanismen passar alla Android-telefoner, tack vare kontaktens jämna och rundade design för maximal justerbarhet. Skjut enkelt kontakten åt vänster eller höger eller rotera den så att den passar placeringen och orienteringen av mikro-USB-porten på din telefon. Den här extrema flexibiliteten är den första i sitt slag som fungerar med Android-telefoner från olika tillverkare utan en standardiserad placering och orientering av mikro-USB-anslutningen.

 • Trådlös Bluetooth®-aptX®-musikströmning i hifi-kvalitet

  Den avancerade tekniken tar ljudet som strömmas via Bluetooth® till nästa nivå. För Bluetooth®-standardljud används SBC-codec som tagits fram för enkel ljudöverföring och därför kan göra lyssnaren besviken och missnöjd. Philips-högtalaren är däremot utrustad med trådlös Bluetooth®-aptX®-teknik med hifi-kvalitet, vilket ger dig ett rikt, kraftfullt och kristallklart ljud. Philips levererar nu ljudkvaliteten du har kommit att vänta dig, kompatibelt med de senaste Android™-smarttelefonerna och -surfplattorna såväl som andra enheter. Trådlös musik har aldrig låtit så här bra.

 • Widget-program för enkel Bluetooth-hopparning för Android-telefoner

  Med widget-programmet Philips Bluetooth Audio Connect, som finns tillgängligt för nedladdning från Google Play, kan du enkelt ansluta och para ihop din mobila enhet med valfri Philips Bluetooth-ljudenhet. Tryck på widget-programmet för att automatiskt lägga till, para ihop och ansluta till en Philips Bluetooth-ljudenhet. När hopparningen är klar kan du också byta namn på och ändra ikonerna. Du kan använda flera Philips-ljudenheter med det här widget-programmet, vilket gör det lätt för dig att växla mellan olika Bluetooth-enheter. Tryck och välj önskad Philips-ljudenhet och börja strömma.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av