1

dockningshögtalare

  -{discount-percentage}%

  dockningshögtalare

  Ljud som passar ditt hem

  Eleganta och snygga Philips-dockningshögtalare ger ett enastående ljud från din iPod/iPhone/iPad med hjälp av PureDigital-teknik. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ljud som passar ditt hem

Eleganta och snygga Philips-dockningshögtalare ger ett enastående ljud från din iPod/iPhone/iPad med hjälp av PureDigital-teknik. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Ljud som passar ditt hem

Besatt av ljud

 • Äkta digital bearbetningsteknik för bästa möjliga ljudkvalitet

  Äkta digital bearbetningsteknik för bästa möjliga ljudkvalitet

  Den avancerade, digitala ljudbearbetningstekniken erbjuder markant överlägsna ljudprestanda jämfört med den traditionella analoga ljudbearbetningstekniken som finns i dockade spelare som använder analog ljudutgång från en iPod/iPhone. Genom att samla ihop iPod-/iPhone-enheternas digitala ljudutgångar och använda en digital bearbetning för varje steg i kretsen kan ett mycket högre signal/brusförhållande produceras. Resultatet är en oöverträffad ljudkvalitet i perfekt balans.

 • SoundCurve för ypperligt kristallklart ljud

  SoundCurve för ypperligt kristallklart ljud

  Den omsorgsfullt utformade böjda baksidan på den här dockningshögtalaren från Philips ger en mycket effektiv akustisk struktur för ljudåtergivning. De rena kurvlinjerna gör högtalarkabinettet fastare, vilket minskar resonansen inuti högtalaren avsevärt. Det resulterar i ett exaktare och mer naturligt ljud. Du får njuta av förstklassigt kristallklart ljud från förbluffande snygga högtalare.

 • Kostnadsfri DockStudio-app för webbradio och andra coola funktioner

  Kostnadsfri DockStudio-app för webbradio och andra coola funktioner

  Med den kostnadsfria appen får du en mängd exklusiva, coola funktioner till dockningshögtalaren. Du kan se vädret, tiden och till och med använda dina favoritbilder som bakgrund. Med DockStudio kan du också lyssna på tusentals internationella webbradiokanaler. Fler uppdateringar om typer av skal och nya funktioner är på väg.

 • Docka alla iPod/iPhone/iPad, till och med om fodralet är på

  Docka alla iPod/iPhone/iPad, till och med om fodralet är på

  Den smart utformade, fjäderbelastade dockningsporten på den här Philips-högtalaren passar alla iPod och iPhone, utan specialadaptrar. Dessutom fungerar den även med de flesta slags fodral på – docka bara din iPod eller iPhone som den är. Nu kan du verkligen njuta av musiken utan krångel.

 • Total uteffekt på 30 W RMS

  Total uteffekt på 30 W RMS

 • Optimal akustisk volym som matchar högtalarkraven

  Med Smart Sound-designen får du den bästa möjliga basåtergivningen. Den akustiska volymen som fördelas till respektive mellanregisterelement matchar deras akustiska krav. De låga tonerna är djupa och tajta, vilket ger en stark och fyllig bas.

 • Snygg look med eller utan dockad iPhone/iPod

  Fidelio dockningshögtalare är snygg när din iPod eller iPhone är dockad, och den ser bra ut även när du tar bort enheten. Till skillnad från andra dockningsenheter är Fidelio designad så att den ser fantastisk ut oavsett om en enhet är dockad i den eller inte. Den här snyggingen är en prydnad i hyllan eller på skrivbordet.

 • Exakt justerade baskanaler för djup, tajt basåtergivning

  Den generösa akustiska 2L-volymen som tilldelas varje woofer är perfekt justerad med exakt inställda bakåtriktade baskanaler, vilket ger imponerande och tajta basprestanda för så kompakta högtalare. Resultatet – exceptionellt naturtroget ljud och en uppslukande lyssnarupplevelse.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av