Hemmabiosystem med DVD-recorder

  Hemmabiosystem med DVD-recorder

  Den ultimata inspelningsupplevelsen

  Är du trött på alla olika lådor som trängs under din TV? Med Philips allt-i-ett-hemmabiosystem för DVD-inspelning kan du utan problem njuta av filmer och musik i ditt eget vardagsrum.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den ultimata inspelningsupplevelsen

 • ShowView för snabb och enkel programmering

  ShowView för snabb och enkel programmering

  Med ShowView-systemet behöver du bara ange ShowView-numret när du vill programmera inspelningen. Det är en kod på högst nio siffror (vanligtvis färre), som finns angiven bredvid programmen i de flesta TV-tidningar.

 • Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  i-LINK, även kallad IEEE 1394 och FireWire, innebär digital överföring av alla ljud- och videosignaler via en enda kabel utan förlust av bild- och ljudkvalitet. Med en digital i.LINK-ingång kan du kopiera dina hemvideofilmer och behålla den ursprungliga digitala bildkvaliteten.

 • Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan ger dubbelt så hög vertikal upplösning. I stället för att skicka fält med de udda linjerna till skärmen först, följt av fält med jämna, skrivs båda fälten ut samtidigt. En fullstor bild skapas omedelbart och maximal upplösning används. Vid dessa höga hastigheter får du intrycket av en skarpare bild utan linjer.

 • DTS Digital Surround för flerkanaligt surroundljud

  DTS Digital Surround för flerkanaligt surroundljud

  DTS ger ett överlägset surroundljud till dina DVD-filmer.

 • Easy-fit™-kontakter med färgkodning för enkel anslutning

  Easy-fit™-kontakter med färgkodning för enkel anslutning

  Färgkodade kontakter gör det enkelt att ansluta högtalare och subwoofers till centralenheten i hemunderhållningssystemet. Allt du behöver göra är att ansluta kontakterna till uttagen med samma färg på baksidan av centralenheten.

 • Dolby Digital för filmer och konserter med äkta surroundljud

  Eftersom Dolby Digital och DTS, som är världens populäraste standarder för digitalt flerkanaligt ljud, utnyttjar människoörats naturliga sätt att bearbeta ljud, upplever du surroundljudet med överlägsen kvalitet och verklighetstrogna ledljud.

 • Dolby Prologic II för surroundljud från stereokällor.

  Dolby Pro Logic II är en avancerad matrisavkodare med fem kanalers surroundljud, inklusive två surroundkanaler av fullregistertyp, oavsett vilken stereo som används.

 • Cinema Center Speaker™ för en realistisk bioupplevelse

  Återskapa och få en realistisk bioupplevelse i hemmet med Cinema Center Speaker™. Med fyra flerriktade woofers och en högfrekvenstweeter placerade i olika vinklar får du ett bredare lyssnarspektrum. Du får även ett djupare ljud genom att frontljudet skiljs ut från bakgrundsljudet och action från dialogen. Nya och revolutionerade 5,1 cm (2") fullregister-woofers medför en naturlig och kristallklar ljudåtergivning. Den otroligt realistiska upplevelsen gör att du får känslan av att inte bara vara på bio, utan att vara med i filmen.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Multi-Format gör att du kan spela de flesta skivformaten och få maximal skivkompabilitet och bildupplevelse.

 • Music: CD, CD-R/RW och MP3-CD

  Multi-Format gör att du kan spela de flesta skivformaten och få maximal skivkompabilitet och lyssnarupplevelse.

 • Enkel installation när du vill komma igång med ditt hemunderhållningssystem

  För att hjälpa dig med att installera systemet har Philips tagit fram en kortfattad snabbstarthandbok som med hjälp av tydliga illustrationer och färger tar dig igenom de grundläggande stegen för hur du kopplar in systemet och ställer in ljud och bild. De här grundläggande stegen finns tydligt beskrivna på en sida som finns i förpackningen och bidrar till en enkel och snabb installation.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av