DVD-/SACD-hemmabiosystem

  DVD-/SACD-hemmabiosystem

  Totalt omsluten av film och musik

  Harmoni och balans behövs. Kvalitetsdesign med känsla för detaljer är det som gör det. Helt enkelt renheten av ljud och bild som omsluter dig i en njutningsfull upplevelse...

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Totalt omsluten av film och musik

Flerkanaligt superljud

 • Banddiskantelement i neodymium för kristallklart ljud

  Banddiskantelement i neodymium för kristallklart ljud

  Njut av oöverträffad, naturlig och kristallklar ljudkvalitet med flerdirektionella banddiskantelement i neodymium. Dipoler som avger högfrekvent ljud i ett 360-graders mönster ger ett väldigt 'öppet' och brett ljudspektrum som ger ljudskärpa och utsökt detalj för höga toner. Det förstärker surroundupplevelsen än mer i ett flerkanalssystem och är särskilt tydligt om du lyssnar på Super Audio CD med sin utsökt tydliga ljudåtergivning.

 • Trådlösa bakhögtalare ger färre sladdar i rummet

  Trådlösa bakhögtalare ger färre sladdar i rummet

  Trådlösa bakhögtalare ger dig större frihet när du ska placera ut högtalarna. Högtalarna är utvecklade med störningsfri teknik och ger fullständigt surroundljud utan sladdragningar.

 • Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan ger dubbelt så hög vertikal upplösning. I stället för att skicka fält med de udda linjerna till skärmen först, följt av fält med jämna, skrivs båda fälten ut samtidigt. En fullstor bild skapas omedelbart och maximal upplösning används. Vid dessa höga hastigheter får du intrycket av en skarpare bild utan linjer.

 • Flerkanalig Super Audio CD ger en total musikupplevelse

  Flerkanalig SACD är nästa generations musikformat med mycket hög kvalitet på musikuppspelningen. Med 5.1-flerkanalssurroundljud och fullständig framåt- och bakåtkompabilitet med CD gör det ditt lyssnande till en oöverträffad ljudupplevelse.

 • CD-uppsampling ökar ljudupplösningen och ger suveränt CD-ljud

  CD-uppsampling är en avancerad ljudbearbetningsteknik för att uppgradera ljudet på vanliga CD-skivor genom att öka tidsupplösningen och samplingshastigheten för att åstadkomma en förbättrad ljudupplevelse.

 • 4x video uppsampling ger förbättrad bildkvalitet

  Videouppsampling är en teknik som minskar distorsionen och kraftigt förbättrar bildkvaliteten. Att öka videobehandlingen till 54 eller 108 MHz innebär i praktiken att en konvertering görs till 8:8:8-format* (54 MHz) eller 16:16:16-format (108 MHz) vilket innebär cirka 4 till 8 gånger mer horisontell upplösningsbandbredd än i ett vanligt DVD-format. Den här processen minskar MPEG "mosquito net"-distorsionen dramatiskt, vilket leder till rena och distorsionsfria bilder.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Multi-Format gör att du kan spela de flesta skivformaten och få maximal skivkompabilitet och bildupplevelse.

 • Musik: SACD, CD, MP3-CD, CD-R och CD-RW

  Multi-Format gör att du kan spela de flesta skivformaten och få maximal skivkompabilitet och lyssnarupplevelse.

 • Picture CD (JPEG) med musikuppspelning (MP3)

  Picture CD är en CD-R- eller CD-RW-skiva där du kan spara MP3 och digitala bilder. När du sätter i en Picture CD i DVD-spelaren visas en skärmmeny där de JPEG- och/eller MP3-filer som finns på skivan visas. Välj de musik- och bildfiler du vill använda och starta uppspelningen eller tryck på OK. Du kan titta på dina bilder på TV:n samtidigt som du lyssnar på musik.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av