1
Bärbara ljudenheter

Wi-Fi komponent, Hi-Fi-system

  Streamium

  Wi-Fi komponent, Hi-Fi-system

  Upplev HiFi-musik i alla rum

  Njut av HiFi-ljud i alla rum med Multiroom Music. ClariSound-högtalarna och FLAC Digital Lossless ger originaltroget ljud, med en exceptionellt bred ljudbild och CD-kvalitet för din komprimerade digitala musik.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Upplev HiFi-musik i alla rum

Njut av HiFi-ljud i alla rum med Multiroom Music. ClariSound-högtalarna och FLAC Digital Lossless ger originaltroget ljud, med en exceptionellt bred ljudbild och CD-kvalitet för din komprimerade digitala musik.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Upplev HiFi-musik i alla rum

Besatt av ljud

 • 2 x 50 W RMS HiFi-ljud med digital klass D-förstärkare

  2 x 50 W RMS HiFi-ljud med digital klass D-förstärkare

  Fyll rummet med din favoritmusik med 2x50 W RMS uteffekt och en digital klass D-förstärkare. Förstärkaren omvandlar analoga signaler till digitala och förstärker dem sedan. Signalerna skickas därefter genom ett demoduleringsfilter för att skapa slutresultatet. Det förstärkta digitala ljudet ger dig alla de fördelar som digitalt ljud kan erbjuda, inklusive förbättrad ljudkvalitet. Dessutom är förstärkaren mer än 90 % effektivare jämfört med traditionella AB-förstärkare. Den här högre effektiviteten kan du glädjas åt i en kraftfull förstärkare i ett litet format.

 • 160 GB hårddisk för att lagra upp till 2 000 skivor

  160 GB hårddisk för att lagra upp till 2 000 skivor

  Tack vare hårddisken på 160 GB i det här Philips ljudsystemet har du gott om utrymme att lagra dina digitala ljudfiler för PC/MAC – upp till 2 000 skivor ryms. Utrymmesbesparande, smart hantering av musiksamling, enkel åtkomst och allt på ett ställe.

 • Multiroom Music spelar upp dina låtar i hela hemmet

  Multiroom Music spelar upp dina låtar i hela hemmet

  Spela upp dina favoritlåtar och fyll hemmet med ett utsökt fylligt och klart ljud. Med Multiroom Music-funktionen kan du strömma musik trådlöst i Philips Multiroom-ljudsystemet. Du aktiverar funktionen genom att trycka på Multiroom Music-ikonen när favoritlåten spelas och så länge varje kanal är ansluten deltar de i din egen musikdelning och -upplevelse – utan komplicerade inställningar. Dela den bästa musiken med familj och vänner.

 • Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter

  Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter

  Med Philips MyRemote-app kan din iPhone, iPod Touch eller Android-smarttelefon fungera som fjärrkontroll för dina nätverksanslutna Philips AV-produkter. Appen känner automatiskt igen Philips Blu-ray-spelare, hemmabiosystem eller Streamium-ljudsystem som är anslutna till ditt trådlösa hemnätverk och ger dig omedelbar kontroll över enheterna oavsett var du befinner dig i hemmet. Och om du har mer än en nätverksansluten Philips AV-produkt kan du växla mellan dem med hjälp av appen och kontrollera var och en för sig. Den här kostnadsfria appen har skapats exklusivt av Philips.

 • Pekskärm i färg för enkel navigering

  Pekskärm i färg för enkel navigering

  Med pekskärmskontrollerna styr du enheten genom att trycka på knapparna som visas på skärmen i stället för att använda de knappar som sitter på enheten. Sätt på enheten så att pekskärmsgränssnittet visas på LCD-skärmen med alla kontroller för enheten. I pekskärmskontrollerna kombineras LCD-tekniken med tryckkänsliga sensorer och en kraftfull digital mikroprocessor. När du trycker med fingret på ett speciellt område på skärmen skickas den relevanta signalen till processorn och kommandot utförs omedelbart.

 • Docka för iPod/iPhone som tillval för bekväm musikuppspelning

  Docka för iPod/iPhone som tillval för bekväm musikuppspelning

  Du har just fått ett bredare urval. Nu kan du inte bara spela upp musik från CD-skivor, via MP3 Link, AUX-in och trådlös PC-/Mac-strömning utan även från iPod och iPhone. Docka bara din iPod eller iPhone, växla till dockningsläge och välj med fjärrkontrollen de låtar du vill lyssna på. Dockningsenheten (tillval) släpper loss din musiksamling på ett suveränt ljudsystem.

 • Överför musik och foton trådlöst från din PC/MAC

  Överför musik och foton trådlöst från din PC/MAC

  Din PC/MAC är full av musik som du nu bekvämt kan överföra till din Philips ljudenhet – utan trassliga kablar. Dela dina favoritlåtar med andra på en fest eller njut av dem hemma. Du kan göra samma sak med dina fotosamlingar och bekvämt visa dem medan du lyssnar på musik. Använd trådlös streaming och släpp ut de skatter du har i datorn.

 • Ratta in och upptäck tusentals webbradiokanaler

  Ratta in och upptäck tusentals webbradiokanaler

  Med Streamium får du tillgång till tusentals webbradiokanaler. Nu kan du lyssna på musik i alla genrer över hela världen. Anslut Streamium till internet och lyssna på dina favoritonlineprogram utan att behöva slå på din PC/Mac.

 • Spela upp DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG och JPG

  Spela upp DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG och JPG

  Spela upp DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG och JPG.

 • Med FullSound får din musik fylligare bas och klarare ljud

  Med FullSound får din musik fylligare bas och klarare ljud

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • Fungerar hemma med bredbandsanslutning och Wi-Fi-router

  Fungerar hemma med bredbandsanslutning och Wi-Fi-router

  Ditt Philips Hi-Fi-system levereras med en Ethernet-port för plug-and-play-internetanslutning via DHCP. Dessutom är systemet B/G Wi-Fi-certifierat, vilket gör det kompatibelt med alla B/G Wi-Fi-certifierade routrar på marknaden. Det här systemet har en enkel och bekväm WPS-funktion (Wi-Fi Protected Setup) med en knapptryckning, för säker Wi-Fi-anslutning på bara några sekunder.

Visa alla specifikationer
 • Napster är bara tillgängligt i Tyskland och Storbritannien.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av