Kontrollpanel för multimedia

  USB

  Kontrollpanel för multimedia

  Enkel men revolutionerande kontroll

  Den här trådlösa fjärrkontrollen med pekskärm för multimedia har ett enkelt, aktivitetsbaserat gränssnitt som du använder för att styra din hemunderhållning. Tack vare den enkla installationsguiden som visas på skärmen kan du installera fjärrkontrollen i bara några få steg och sätta igång direkt!

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkel men revolutionerande kontroll

 • Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Med enknappsfunktionerna kan du utföra flera kommandon genom att bara trycka på en enda knapp via ett makro. Makrot kombinerar en rad förprogrammerade kommandon i en enda knapp. Du behöver därför bara trycka på en knapp för att utföra en rad olika funktioner.

 • Intelligent installationsguide innebär att du kan installera utan dator

  Intelligent installationsguide innebär att du kan installera utan dator

  Stegvis installationsguide låter dig anpassa enheten så att den passar ditt hemunderhållningssystem perfekt. Genom att du anger vilken utrustning du har och hur den är hopkopplad, skapar den egna makron som ger dig full kontroll över ditt hemunderhållningssystem.

 • Utförlig databas med IR-koder för de flesta enheter och fabrikat

  Databasen för generella IR-koder är ett bibliotek med ID-koder för olika fjärrkontroller. Detta gör att du kan använda en fjärrkontroll för att styra din utrustning utan att först överföra ID-signalerna till fjärrkontrollen. Välj önskade IR-koder i databasen så kan du styra nästan alla ljud-/videosystem på marknaden i dag, oavsett modell eller märke.

 • Intuitiva genvägar för styrning av A/V-enheter med en knapptryckning

  I stället för att hantera dina komponenter en och en kan du med aktivitetsbaserad styrning slå ihop vanliga funktioner till åtgärder som "se på DVD" eller "lyssna på CD". Användargränssnittet matchas automatiskt efter aktiviteten som används i enheten.

 • Inbyggda WiFi-anslutningsfunktioner för trådlösa nätverk

  WiFi-nätverksteknik, också känt som IEEE 802,11 använder signaler med radiofrekvens för att kommunicera på ett liknande sätt som fasta datornätverk. TCP/IP-nätverksprotokoll används för grundläggande kommunikation.

 • Snygg och lättläst LCD-färgskärm

  LCD-färgskärm med pekskärmsstyrning ger garanterat bättre läsbarhet och har kapacitet att visa färgknappar och bakgrunder. Lätt att välja knappar och kommandon med pekskärmen.

 • Kontroll av uppspelning av media från dator till TV eller ljudutrustning

  Nu kan du sitta bekvämt i din fåtölj och styra återgivningen av allt digitalt innehåll (t.ex. spela upp, stoppa eller reglera volym), oavsett var det lagras (t.ex. på datorn), på vanlig A/V-utrustning (TV- och ljudutrustningar). Kontrollenheten kommunicerar över UPnP med källan (datorn) och renderaren (adapter för multimedia som är ansluten till TV- eller ljudutrustningen) och startar överföringen av innehållet mellan enheterna.

 • Foton kan förhandsvisas på enheten

  Med UPnP-protokollet kan digitala foton i nätverket förhandsvisas på enheten.

 • Automatisk uppdatering av personlig TV-programguide via Internet

  En elektronisk programguide (EPG) är ett program som används för att visa aktuella och kommande program i varje kanal. Guiden innehåller dessutom en kort sammanfattning eller kommentarer om varje program. Med EPG på Internet får du en skräddarsydd programöversikt genom praktiska filter för genre, klockslag och datum. Programinformationen uppdateras automatiskt varje dygn via en trådlös anslutning så du har alltid den senaste information om vad som händer.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

 • Extra funktioner med framtida uppgraderingar av programvaran

  För att bibehålla enhetens modernitet och förbättra dess funktioner kan du hämta nya programvaror som blir tillgängliga. Anslut enheten till Internet, antingen direkt eller via en PC, och starta uppgraderingsfunktionen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av