0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Fiskspett med sockerärtor och limemajonnäs

    Nötig och smakrik

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 65 m

    Ingredienser

    • 300 g basmatiris
    • salt
    • peppar
    • 1 lime, rivet skal och saft
    • 100 ml majonnäs
    • 300 g fast vit fisk (torsk, havskatt)
    • 8 crabstick, halverade
    • 8 jätteräkor
    • 300 g delade sockerärtor
    • 1 msk rostade sesamfrön

    Så här gör du:

    • Lägg limeskal i smakförstärkaren.
    • Lägg ris och 450 ml vatten i risångningsenheten och lägg i ångskål 1. Ställ timern på 40 minuter och koka.
    • Blanda majonnäs med 2 msk limesaft, rivet limeskal, salt och peppar.
    • Tärna fisken i 16 bitar. Sätt på träspett genom att varva 2 kuber vit fisk, 2 bitar crabstick och avsluta med räka.
    • Lägg riset i ångskål 3 efter 40 minuter och lägg sockerärtorna i ångskål 2 och fiskspetten i ångskål 1. Ställ timern på 5 minuter, ångkoka fisken tills den är mjuk och koka ärtorna al dente.
    • Lägg fiskspetten på en bädd av ris och sockerärtor, strö över sesamfrö och servera med limemajonnäs .
    • Total tillagningstid cirka 65 minuter
    Fiskspett Med Sockerärtor Och Limemajonnäs | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.