1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Ångkokt slätvar med grönsaker

    Sprängfylld av hälsosamma smaker

    Portioner 4 p, Tillagningstid 40 m

    Ingredienser

    • 150 g delade gröna bönor
    • 200 g broccolistjälkar eller broccolibuketter
    • 1 gul paprika, sköljd och skivad
    • 8 slätvarsfiléer (4 tjocka och 4 tunna filéer från 2 hela fiskar)
    • 150 g (vild) spenat
    • havssalt
    • paprikapulver
    • 5 g koriander

    Så här gör du:

    • Lägg korianderkvistarna (behåll bladen) i smakförstärkaren.
    • Fyll ångskål 2. Börja med ett lager gröna bönor följt av broccolibuketter och paprika. Täck med lock och ställ ovanpå ångskål 1.
    • Ställ in timern på 20 minuter.
    • Ställ in timern på 10 minuter.
    • Efter 3 minuter tillsätter du spenaten i ångskål 3 och sätter in den i ångkokaren i ytterligare 7 minuter. Stäng av ångkokaren.
    • Strö havssalt och paprikapulver över fiskfiléerna. Servera på en bädd av ångkokta grönsaker och garnera med korianderblad. Smakar bra tillsammans med små nypotatisar smaksatta med några droppar chili- och vitlöksolja.
    Ångkokt slätvar med grönsaker

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.