Ställ risångningsenheten i ångskål 2 och tillsätt ris och cirka 450 ml varmt vatten och salt. Täck med lock.
Ställ in timern på 20 minuter.
Fyll sedan ångskål 3. Börja med ett lager zucchiniskivor, följt av sparrisknoppar, bondbönor och ärtor. Efter 10 minuters ångkokning ställer du den här ångskålen ovanpå ångskål 2.
När det har ångkokat i 20 minuter lägger du laxkotletterna i ångskål 1.
Lägg några dillkvistar i smakförstärkaren. Ställ timern på ytterligare 15 minuter och ångkoka de tre ångskålarna tills allt är klart. Stäng av ångkokaren.
Smaka av laxkotletterna med salt och nymalen peppar och servera på en bädd av ris med de gröna primörerna som kokats al dente. Droppa över citronolivolja och garnera med några dillkvistar.
Relaterade recept
Huvudrätter
Ångkokt Couscous Med Tuttifrutti Och Kryddor | Philips
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.