0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Rabarber- och jordgubbskompott

    Citrongräs och apelsinjuice sätter knorr på den här klassiska kombinationen.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 300 g rabarber
    • 400 g jordgubbar
    • 100 ml apelsinjuice
    • 3 msk inhackat citrongräs (cirka 5 cm lång stjälkbit)
    • 100 g socker
    • 1 vaniljstång

    Så här gör du:

    • Ta bort bladen från rabarberna, klipp av ändarna, skala och skär i 1–2 cm tjocka bitar. Rensa och dela jordgubbarna i fyra delar. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna. Spara både kärnorna och stången.
    • Placera alla ingredienser i soupmakern och tillsätt 300 ml vatten. Stäng locket och välj kompottprogrammet.
    • När soupmakern är klar kan du använda den manuella mixningsfunktionen snabbt en eller två gånger. Låt en del av vätskan rinna av innan mixning för en kraftigare konsistens.
    • Öppna locket och servera, eller ställ in i kylen för senare bruk.
    • Tips: Servera över ostkaka, glass eller pannkaka.
    Rabarber- Och Jordgubbskompott | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.