0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Inspirerande recept och hälsorådgivning nära till hands

  Hämta nu och få snabb tillgång till inspirerande juice- och smoothierecept samt hälsorådgivning

  app för nyttiga juicer

  Välkommen till Philips app med nyttiga juicer från en världsledande leverantör inom hälsa och personligt välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom att tillhandahålla nya meningsfulla produkter.


  Med våra mixrar, juicemaskiner och den här appen hjälper vi dig att skapa en nyttiga vana. Vi hoppas att du kan öka ditt intag av vitaminer och andra viktiga näringsämnen från färska frukter och grönsaker med nyttiga och goda juicer och smoothies.

  Nyttiga juicer

  Nyttiga juicer och smoothies

   

  Upptäck en ny värld av fräscha, nyttiga och enkla juicer och smoothies. Från näringsinformation om dina nyttiga juicer till uppgifter om deras hälsofördelar; från engångsrecept till fullständiga veckoprogram utifrån dina personliga mål. Nu har du alla dessa alternativ samlade på ett ställe, alltid till hands för att hjälpa dig.

  Juicerutmaningar

  Utmana dig själv

   

  Våra nyttiga juicer är utformade för att hjälpa dig uppnå dina personliga hälsomål. Du kan enkelt välja ett specifikt recept för att förbättra din hälsa utifrån dina behov (t.ex. avgiftning eller välbefinnande). Du kan till och med bjuda in dina vänner och din familj till Philips app för att få nyttiga juicer och delta i den här utmaningen.

  Juicerutmaningar

  Spåra med Apple Hälsa

   

  Spåra ditt dagliga intag genom integrering med Apple Hälsa. Den ger dig information om hur du håller koll på dina dagliga näringsintag och vägleder dig om hur du gör den bästa juicen för att uppnå önskade mål.

  Nyttiga juicer

  Smarta inköp

   

  Med vår smarta inköpslista planerar du din juice och dina smoothies så att du aldrig missar någon. Du kan enkelt skapa en egen inköpslista genom att välja din juice och lägga till alla ingredienser i inköpslistan så att du kan planera veckans juicer.

  Nyttiga juicer

  Hämta nu och få snabb tillgång till inspirerande recept samt hälsorådgivning

   

  Allt från näringsinformation om dina nyttiga favoritjuicer till uppgifter om deras hälsofördelar; allt på ett ställe.

   

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.