1
Philips app för nyttiga juicer

Inspirerande recept och hälsorådgivning nära till hands

Hämta nu och få snabb tillgång till inspirerande juice- och smoothierecept samt hälsorådgivning

app för nyttiga juicer

Välkommen till Philips app med nyttiga juicer från en världsledande leverantör inom hälsa och personligt välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom att tillhandahålla nya meningsfulla produkter.


Med våra mixrar, juicemaskiner och den här appen hjälper vi dig att skapa en nyttiga vana. Vi hoppas att du kan öka ditt intag av vitaminer och andra viktiga näringsämnen från färska frukter och grönsaker med nyttiga och goda juicer och smoothies.

Nyttiga juicer

Nyttiga juicer och smoothies

 

Upptäck en ny värld av fräscha, nyttiga och enkla juicer och smoothies. Från näringsinformation om dina nyttiga juicer till uppgifter om deras hälsofördelar; från engångsrecept till fullständiga veckoprogram utifrån dina personliga mål. Nu har du alla dessa alternativ samlade på ett ställe, alltid till hands för att hjälpa dig.

Juicerutmaningar

Utmana dig själv

 

Våra nyttiga juicer är utformade för att hjälpa dig uppnå dina personliga hälsomål. Du kan enkelt välja ett specifikt recept för att förbättra din hälsa utifrån dina behov (t.ex. avgiftning eller välbefinnande). Du kan till och med bjuda in dina vänner och din familj till Philips app för att få nyttiga juicer och delta i den här utmaningen.

Juicerutmaningar

Spåra med Apple Hälsa

 

Spåra ditt dagliga intag genom integrering med Apple Hälsa. Den ger dig information om hur du håller koll på dina dagliga näringsintag och vägleder dig om hur du gör den bästa juicen för att uppnå önskade mål.

Nyttiga juicer

Smarta inköp

 

Med vår smarta inköpslista planerar du din juice och dina smoothies så att du aldrig missar någon. Du kan enkelt skapa en egen inköpslista genom att välja din juice och lägga till alla ingredienser i inköpslistan så att du kan planera veckans juicer.

Nyttiga juicer

Hämta nu och få snabb tillgång till inspirerande recept samt hälsorådgivning

 

Allt från näringsinformation om dina nyttiga favoritjuicer till uppgifter om deras hälsofördelar; allt på ett ställe.