1
Kaffe

Kaffe

Visa
Översikt
Lista
Produkttyp
Pris
Senseo kaffekapselmaskin
Automatiska espressomaskiner
Automatiska Saeco-espressomaskiner
Manuella Saeco-espressomaskiner
Kaffebryggare med droppfilter
Funktioner
Glaskanna

Philips aromkanna i glas är optimalt formgiven för att bevara kaffesmaken.

Termokanna

Värmekannan i bryggkaffemaskinen håller kaffet varmt längre och bevarar aromen i stället för att använda värmeplattan under kannan som annars är vanligt med kaffemaskiner med kaffekannor i glas.

AromaSwirl

Bryggkaffemaskinens smarta munstycke virvlar runt kaffet när det droppar ner i glaskannan så att aromen sprider sig jämnt. Inget mer svagt kaffe i den sista koppen. Med den här funktionen får första och sista kaffekoppen som du brygger i bryggkaffemaskinen samma styrka – och en fantastisk smak till sista droppen.

Reglage för kaffestyrka

Med det patenterade reglaget för kaffestyrka bestämmer du hur vattnet ska flöda genom det malda kaffet: om du väljer en bred spridningsvinkel för vattnet får du en len, mild smak på kaffet, medan en smalare spridningsvinkel ger en starkare, mer intensiv smak.

Boil & brew

Philips innovativa kok- och bryggfunktion värmer vattnet till 93 ºC eller högre innan det flödar genom det malda kaffet. Det ger en fyllig smak och suverän arom i varje kopp med bryggkaffe. En funktion som är unik för Philips droppkaffebryggare.

IntensBrew

Alla Philips kaffemaskiner som inte har AromaSelect-funktionen har IntenseBrew-funktionen i stället. Den här standardinställningen ger en smal spridningsvinkel på vattnet när det rinner genom det malda kaffet i glas- eller värmekannan, och bryggkaffet får en intensivare smak.

Val av styrka

Med funktionen för att välja styrka kan du välja mellan starkt kort eller milt långt kaffe.

Keramisk kvarn

De keramiska kvarnarna slår stålkvarnarna på flera nivåer: de ger noggrann malning, har suverän livslängd och supertyst drift utan att bränna bönorna – för en ren smak

Passar olika koppstorlekar

Genom att höja eller sänka munstycket eller droppbrickan kan du justera maskinen så att den passar din favoritkaffekopp.

Pekskärm

LED-lamporna på displayen guidar dig genom maskinens olika funktioner så att kaffeupplevelsen blir ännu mer bekväm!

Förbryggning

Förbryggningen fuktar det malda kaffet innan bryggningen så att aromen blommar ut jämnt.

Kalkindikator

Maskinen påminner dig när du behöver avkalka apparaten med den särskilda SENSEO®- eller Saeco-avkalkaren för maximal maskinlivslängd.

Diskmaskinssäkra delar

Delar som tål diskmaskin för enkel och bekväm rengöring.

Automatisk avstängning

Maskinen stängs automatiskt av för att spara energi.

Mjölkfunktioner
Med separat mjölkskum

Med den klassiska mjölkskummaren pannarellon kan du skumma mjölken exakt enligt dina önskemål. Doppa bara pannarellon i mjölken och rör den långsamt i en roterande rörelse. Skumma mjölken så länge du vill, enligt hur mycket mjölkskum du önskar.

Kaffedrycker
Filterkaffe

Hitta maskiner som gör bryggkaffe. Bryggkaffe framställs genom att kokande vatten hälls över malet kaffe i ett pappersfilter. Serveras i koppar om 125 ml (DE) upp till 250 ml (US) med en rundare smak än espresso.

Kaffemjölkdrycker

Hitta maskiner som tillagar kaffedrycker med skummad mjölk, som cappuccino.

Espresso,

Hitta alla maskiner som tillagar espresso. Espresso framställs genom att man pressar 88 ºC varmt vatten i 25 sekunder under 9 bars effektivt tryck genom 7 gram finmalt kaffe för en 25 ml espresso toppad med ett fint cremalager. Intensivare och renare än bryggkaffe.

Material och finish
Plast och rostfritt stål

Delar i snyggt rostfritt stål har smakfullt kombinerats med hållbara syntetiska material för en harmonisk maskindesign som är enkel att rengöra.

Plast

De syntetiska materialen i den här maskinen gör den hållbar och enkel att rengöra.

Rengöring och underhåll
Kompatibel med AquaClean-filter

Automatiska espressomaskiner som passar det patenterade AquaClean-vattenfiltret. Med AquaClean behöver du inte avkalka den automatiska espressomaskinen förrän efter 5 000 koppar (2 år).

Tillbehör och delar
Förberedelser

Allt du behöver för att tillaga en kaffe eller till och med utöka funktionerna i kaffemaskinen.

Underhåll

Vattenfilter, avkalkare med mera hjälper dig att förlänga kaffe- eller espressomaskinens livslängd.

Reservdelar

Har något gått sönder? Med dessa reservdelar sparar du in kostnaden för att byta ut hela espresso- eller kaffemaskinen.

* Rekommenderat pris