0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

   Air Cooker NX0960

   Få ut det mesta av din måltid

   Tillaga alla ingredienser med perfekt resultat

   Philips Air Cooker med NutriFlavor-teknik


   NX0960/90

   Bevarar upp till 90 % av näringsämnena*

   Kombinerar tid, temperatur och fuktighet för att skapa en optimal miljö för tillagning av varje enskild ingrediens

   Receptinspiration, vägledning och fjärrtillagning med NutriU-appen

   Uppnå större variation enkelt med modulära tillbehör

   Automatiska rengöringsprogram och delar som tål maskindisk

   Öka variationen utan ansträngning med modulära tillbehör

   *Testad på broccoli, paprika och sockerärter med avseende på 90 % C-vitamin, på lax med avseende på 93 % omega 3/6 och på nötkött med avseende på 90 % järn. Laboratoriemätning med inställningen för luftångkokning.

   Få ut det mesta av din måltid


   Upptäck ett nytt sätt att laga hälsosam och god mat med nya Philips Air Cooker.

   Njut av fräschören och smakämnena hos dina favoriträtter, samtidigt som de behåller sina hälsosamma näringsämnen och får en perfekt smak och konsistens.

   Grönsaker behåller sin färg och krispighet, fisken blir fräsch och saftig och köttet ljuvligt mört. Du kan även baka gott bröd med en skorpa och göra proffsigt läckra desserter.

    

   *Testad på broccoli, paprika och sockerärter med avseende på 90 % C-vitamin, på lax med avseende på 93 % omega 3/6 och på nötkött med avseende på 90 % järn. Laboratoriemätning med inställningen Air Steam.

   Upptäck glädjen i att laga läckra och näringsrika måltider med Philips Air Cooker

   Risotto
   Tenderloin Steak
   Salmon
   Sourdough Bread
   Hardboiled eggs

   Ett nytt sätt att laga mat

   NutriFlavor-tekniken skapar

   Det goda sättet att äta nyttigt.

    

   NutriFlavor-tekniken skapar en optimal miljö för tillagning av varje enskild ingrediens sett till temperatur, fuktighet och tid. Detta förhöjer de färska ingrediensernas naturliga smak och konsistens, samtidigt som maximalt näringsinnehåll garanteras.

   NutriU app
   Seabass filled with vegetables video thumbnail
   Eggs benedict video thumbnail

   NutriU-appen, din skickliga souschef


   Välkomna din kulinariska expert som ger dig massor av receptinspiration. Låt NutriU-appen guida dig genom tillagningsprocessen och automatiskt ställa in optimala tillagningsförhållanden. Fokusera på att experimentera och njut av matlagningsupplevelsen i trygg vetskap om att resultatet garanterat blir lyckat.

   Anslutning till Air Cooker

   Anslutning till Air Cooker

   Ladda ner NutriU-appen till din mobila enhet

   Steg för steg-instruktioner

   Steg för steg-instruktioner

   Släpp loss din inre kock och laga alla sorters hälsosamma, läckra måltider

   Låt dig inspireras!

   Låt dig inspireras!

   NutriU-appen är laddad med recept, tips och rekommendationer

   Fjärrtillagning

   Fjärrtillagning

   Tillaga mat på distans, justera resultatet och bli meddelad när maten är klar

   Flera tillagningslägen

   Flera tillagningslägen

    

   Variera måltiderna med en och samma apparat för att laga alla dina hälsosamma favoriträtter: Luftångkokning, långsam tillagning, sous vide, gräddning, stekning, återuppvärmning och tining. Allt från krispiga och färgstarka grönsaker till saftiga, fräscha fisk- och skaldjursrätter, otroligt mört kött, hembakat bröd, näringsrika soppor och grytor och till och med läckra desserter.

   Familjekapacitet

   Familjekapacitet

    

   Laga upp till fyra portioner och förhöj matlagningsupplevelsen med våra modulära tillbehör. Bottenbricka, galler och korg medföljer för tillagning av alla dina favoriträtter. Uppgradera genom att köpa till en gryta för soppor och grytor eller ett andra lager för att fördubbla ytkapaciteten.

   Enkel rengöring

   Enkel rengöring

    

   Rengöringen går snabbt och enkelt med tre automatiska rengöringsprogram: EasyClean använder het ånga för att luckra upp matrester. Skölj- respektive avkalkningsprogrammet ser till att det interna vattensystemet hålls rent och fungerar som det ska. Alla tillbehör kan tas bort och tål maskindisk.

   *Testad på broccoli, paprika och sockerärter med avseende på 90 % C-vitamin, på lax med avseende på 93 % omega 3/6 och på nötkött med avseende på 90 % järn. Laboratoriemätning med inställningen Air Steam.

   Läs mer om Philips Air Cooker

   Philips Air Steam Cooker
   Anslut till Air Cooker

   Anslut till Air Cooker

   Tillagningsmetoder med Air Cooker

   Tillagningsmetoder med Air Cooker

   Så här använder du tillbehören

   Så här använder du tillbehören

   Smaka skillnaden med NutriFlavor-tekniken

   Detta säger andra om Philips Air Cooker

   Redo att köpa Philips Air Cooker?

   Philips Air Cooker

   Air Cooker 7000-serien med NutriFlavor-teknik bevarar upp till 90 % av näringsämnena* och tillagar maten perfekt i alla tillagningslägen.

    

   Med NutriU-appen slipper du allt krångel och alla gissningar. Appen guidar dig steg-för-steg och möjliggör fjärrtillagning och röststyrning som är kompatibel med Amazons Alexa.

    

   Philips Air Steam Cooker levereras som standard med en bottenbricka (1 st.) och en nätkorg (1 st.).

   Philips Nöjdhetsgaranti

   100 dagen op proef

   Vi vill att du ska vara nöjd med dina Philips-produkter. Om du av någon anledning inte är nöjd efter användning får du pengarna tillbaka för berättigade produkter upp till 100 dagar efter köpet.

   Bli en del av Air Cooker-familjen


   Med NutriU-appen kan du gå med i en community* med matlagare runt om i världen, dela med dig av tips och diskutera NutriU-recept och artiklar med andra användare. Du kan få kontakt med andra passionerade matlagare, dela nya sätt att laga mat eller helt enkelt hålla kontakten med familj och vänner. 

   *Finns på utvalda marknader

   NutriU user community

   Vanliga frågor

   Hur fungerar NutriFlavor-tekniken?

   NutriFlavor-tekniken skapar en optimal miljö för tillagning av varje enskild ingrediens sett till temperatur, fuktighet och tid. Välj det recept eller den ingrediens du vill tillaga, antingen via NutriU-appen eller på produkten. Låt sedan Air Cooker automatiskt justera alla inställningar för att uppnå perfekt smak och konsistens med upp till 90 % bevarade näringsämnen*.

    

   *Testad på broccoli, paprika och sockerärter med avseende på 90 % C-vitamin, på lax med avseende på 93 % omega 3/6 och på nötkött med avseende på 90 % järn. Laboratoriemätning med inställningen Air Steam.

   Vad är fördelen med den uppkopplade NutriU-appen?

   NutriU är din egen skickliga souschef som hjälper dig med hela matlagningsupplevelsen så att du tryggt kan experimentera med garanterade resultat. Få anpassad inspiration från hundratals recept, laga och övervaka tillagningen via mobilen, få meddelanden om någon åtgärd behövs och använd röststyrning för en ännu smidigare upplevelse.

   Hur många tillagningsmetoder möjliggör Air Cooker?

   Med Air Cooker kan du laga en mängd olika hälsosamma och läckra måltider med åtta tillagningsmetoder: ångkokning, luftångkokning, gräddning, stekning, långsam tillagning, sous vide, återuppvärmning och tining.

   Vad kan du laga med Air Cooker?

   Med Air Cooker kan du tillaga allt från färsk fisk och skaldjur till grönsaker och kött. Grönsakerna behåller sin krispighet och färg, fisken förblir fräsch och saftig och köttet optimalt mört vid tillagning i sous vide-läge. Experimentera med hembakat bröd, proffsiga desserter som brylépudding eller pannacotta, eller servera läckra och nyttiga soppor och grytor.

   Varför är Air Cooker bättre än mitt nuvarande sätt att laga mat?

   NutriFlavor-tekniken skapar perfekta tillagningsförhållanden för varje maträtt och ger perfekta slutresultat. Med andra lösningar blir tillagningsmiljön ofta antingen för varm och torr eller för blöt. Det leder till att vissa livsmedel som kyckling blir torrt, medan andra ingredienser som grönsaker blir smaklösa och mjuka. Med Air Steam Cooker kan du vara säker på att resultatet blir perfekt, oavsett vad du tillagar.

   Hur lång tid tar tillagningen?

   Air Cooker kan användas för en rad olika tillagningsmetoder, vilket innebär att tillagningstiden kan ligga på allt från några minuter för ångkokning av grönsaker till upp till 2–3 timmar vid långsam tillagning (slow-cooking). I NutriU-appen hittar du en mängd hälsosamma och läckra recept som blir klara på 20 minuter eller mindre.

   Medföljer det några tillbehör till Air Cooker?

   I Air Cooker-förpackningen hittar du bottenbrickan inklusive galler och en korg. Du kan uppgradera med en gryta och ett andra lager som säljs som separata tillval.

   Vilken kapacitet har Air Cooker?

   Med Air Cooker kan du laga en måltid i ett svep för upp till fyra personer. Den har en samlad kapacitet på 7 liter, och huvudkorgen rymmer 2,2 liter. Det innebär till exempel att du enkelt kan tillaga en hel kyckling på cirka 1,8 kg, 4 kycklingbröst (8 om du även har ett andra lager), en hel fisk på 25 cm.

   Är den enkel att rengöra?

   Ja, Air Cooker är otroligt enkel att rengöra. Den har tre automatiska rengöringsprogram som hjälper dig att avkalka, luckra upp matrester med hög ånga och skölja igenom det interna vattensystemet. Alla löstagbara delar är diskmaskinsäkra

   Vad är skillnaden med Airfryer?

   Philips Airfryer är en lösning som bygger på Rapid Air-teknik för luftfritering vilket ger ett krispigt och mört resultat, till exempel perfekta pommes frites och knaprig kyckling. Philips Air Cooker är en apparat för skonsam tillagning av ingredienser i en miljö där både värme och fuktighet används på ett kontrollerat sätt. Detta bevarar upp till 90 % av näringsämnena och möjliggör exakta tillagningsresultat med perfekt smak och konsistens, som saftig fisk och kött, krispiga grönsaker, hembakat bröd och mycket mer.

   Anpassning via NutriU-appen

   Upptäck hälsosamma och näringsrika recept samt få inspiration med NutriU-appen, din virtuella souschef

   Receptinspiration baserat på ditt beteende och dina preferenser

   Anpassning via NutriU-appen

   Uppdateringar och meddelanden i realtid

   Fjärrtillagning och anpassning för att få önskat resultat

   Röststyrning kompatibel med Amazons Alexa

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev

   Du får 100 kr i rabatt på ditt första köp i Philips webbutik.*

   Exklusiva medlemserbjudanden och tidig tillgång till försäljning.

   Nyheter om produktlanseringar och tips för en hälsosam livsstil.

   *

   Jag vill få marknadsföringskommunikation baserat på mina preferenser och mitt beteende, om Philips produkter, tjänster, evenemang och kampanjer. Jag kan när som helst avregistrera mig!

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.