0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

      Air Cooker NX0960

      Få ut det mesta av din måltid

      Tillaga alla ingredienser med perfekt resultat

      Philips Air Cooker med NutriFlavor-teknik


      NX0960/90

      Bevarar upp till 90 % av näringsämnena*

      Kombinerar tid, temperatur och fuktighet för att skapa en optimal miljö för tillagning av varje enskild ingrediens

      Receptinspiration, vägledning och fjärrtillagning med NutriU-appen

      Uppnå större variation enkelt med modulära tillbehör

      Automatiska rengöringsprogram och delar som tål maskindisk

      Öka variationen utan ansträngning med modulära tillbehör

      *Testad på broccoli, paprika och sockerärter med avseende på 90 % C-vitamin, på lax med avseende på 93 % omega 3/6 och på nötkött med avseende på 90 % järn. Laboratoriemätning med inställningen för luftångkokning.

      Få ut det mesta av din måltid


      Upptäck ett nytt sätt att laga hälsosam och god mat med nya Philips Air Cooker.

      Njut av fräschören och smakämnena hos dina favoriträtter, samtidigt som de behåller sina hälsosamma näringsämnen och får en perfekt smak och konsistens.

      Grönsaker behåller sin färg och krispighet, fisken blir fräsch och saftig och köttet ljuvligt mört. Du kan även baka gott bröd med en skorpa och göra proffsigt läckra desserter.

       

      *Testad på broccoli, paprika och sockerärter med avseende på 90 % C-vitamin, på lax med avseende på 93 % omega 3/6 och på nötkött med avseende på 90 % järn. Laboratoriemätning med inställningen Air Steam.

      Upptäck glädjen i att laga läckra och näringsrika måltider med Philips Air Cooker

      Risotto
      Tenderloin Steak
      Salmon
      Sourdough Bread
      Hardboiled eggs

      Ett nytt sätt att laga mat

      NutriFlavor-tekniken skapar

      Det goda sättet att äta nyttigt.

       

      NutriFlavor-tekniken skapar en optimal miljö för tillagning av varje enskild ingrediens sett till temperatur, fuktighet och tid. Detta förhöjer de färska ingrediensernas naturliga smak och konsistens, samtidigt som maximalt näringsinnehåll garanteras.

      NutriU app
      Seabass filled with vegetables video thumbnail
      Eggs benedict video thumbnail

      NutriU-appen, din skickliga souschef


      Välkomna din kulinariska expert som ger dig massor av receptinspiration. Låt NutriU-appen guida dig genom tillagningsprocessen och automatiskt ställa in optimala tillagningsförhållanden. Fokusera på att experimentera och njut av matlagningsupplevelsen i trygg vetskap om att resultatet garanterat blir lyckat.

      Anslutning till Air Cooker

      Anslutning till Air Cooker

      Ladda ner NutriU-appen till din mobila enhet

      Steg för steg-instruktioner

      Steg för steg-instruktioner

      Släpp loss din inre kock och laga alla sorters hälsosamma, läckra måltider

      Låt dig inspireras!

      Låt dig inspireras!

      NutriU-appen är laddad med recept, tips och rekommendationer

      Fjärrtillagning

      Fjärrtillagning

      Tillaga mat på distans, justera resultatet och bli meddelad när maten är klar

      Flera tillagningslägen

      Flera tillagningslägen

       

      Variera måltiderna med en och samma apparat för att laga alla dina hälsosamma favoriträtter: Luftångkokning, långsam tillagning, sous vide, gräddning, stekning, återuppvärmning och tining. Allt från krispiga och färgstarka grönsaker till saftiga, fräscha fisk- och skaldjursrätter, otroligt mört kött, hembakat bröd, näringsrika soppor och grytor och till och med läckra desserter.

      Familjekapacitet

      Familjekapacitet

       

      Laga upp till fyra portioner och förhöj matlagningsupplevelsen med våra modulära tillbehör. Bottenbricka, galler och korg medföljer för tillagning av alla dina favoriträtter. Uppgradera genom att köpa till en gryta för soppor och grytor eller ett andra lager för att fördubbla ytkapaciteten.

      Enkel rengöring

      Enkel rengöring

       

      Rengöringen går snabbt och enkelt med tre automatiska rengöringsprogram: EasyClean använder het ånga för att luckra upp matrester. Skölj- respektive avkalkningsprogrammet ser till att det interna vattensystemet hålls rent och fungerar som det ska. Alla tillbehör kan tas bort och tål maskindisk.

      *Testad på broccoli, paprika och sockerärter med avseende på 90 % C-vitamin, på lax med avseende på 93 % omega 3/6 och på nötkött med avseende på 90 % järn. Laboratoriemätning med inställningen Air Steam.

      Läs mer om Philips Air Cooker

      Philips Air Steam Cooker
      Anslut till Air Cooker

      Anslut till Air Cooker

      Tillagningsmetoder med Air Cooker

      Tillagningsmetoder med Air Cooker

      Så här använder du tillbehören

      Så här använder du tillbehören

      Smaka skillnaden med NutriFlavor-tekniken

      Detta säger andra om Philips Air Cooker

      Redo att köpa Philips Air Cooker?

      Philips Air Cooker

      Air Cooker 7000-serien med NutriFlavor-teknik bevarar upp till 90 % av näringsämnena* och tillagar maten perfekt i alla tillagningslägen.

       

      Med NutriU-appen slipper du allt krångel och alla gissningar. Appen guidar dig steg-för-steg och möjliggör fjärrtillagning och röststyrning som är kompatibel med Amazons Alexa.

       

      Philips Air Steam Cooker levereras som standard med en bottenbricka (1 st.) och en nätkorg (1 st.).

      Philips Nöjdhetsgaranti

      100 dagen op proef

      Vi vill att du ska vara nöjd med dina Philips-produkter. Om du av någon anledning inte är nöjd efter användning får du pengarna tillbaka för berättigade produkter upp till 100 dagar efter köpet.

      Bli en del av Air Cooker-familjen


      Med NutriU-appen kan du gå med i en community* med matlagare runt om i världen, dela med dig av tips och diskutera NutriU-recept och artiklar med andra användare. Du kan få kontakt med andra passionerade matlagare, dela nya sätt att laga mat eller helt enkelt hålla kontakten med familj och vänner. 

      *Finns på utvalda marknader

      NutriU user community

      Vanliga frågor

      Hur fungerar NutriFlavor-tekniken?

      NutriFlavor-tekniken skapar en optimal miljö för tillagning av varje enskild ingrediens sett till temperatur, fuktighet och tid. Välj det recept eller den ingrediens du vill tillaga, antingen via NutriU-appen eller på produkten. Låt sedan Air Cooker automatiskt justera alla inställningar för att uppnå perfekt smak och konsistens med upp till 90 % bevarade näringsämnen*.

       

      *Testad på broccoli, paprika och sockerärter med avseende på 90 % C-vitamin, på lax med avseende på 93 % omega 3/6 och på nötkött med avseende på 90 % järn. Laboratoriemätning med inställningen Air Steam.

      Vad är fördelen med att använda den anslutna HomeID-appen?

      Med HomeID-appen får du oändlig inspiration och vägledning i matlagningen. Appen guidar dig genom varje steg av matlagningsprocessen, vilket ger dig utrymme att experimentera med självförtroende samtidigt som välsmakande resultat garanteras. Upptäck recept som är speciellt utvalda för dig, övervaka processen med din mobiltelefon, få aviseringar när du behöver utföra en åtgärd och använd röststyrning för extra bekvämlighet i köket.

      Hur många tillagningsmetoder möjliggör Air Cooker?

      Med Air Cooker kan du laga en mängd olika hälsosamma och läckra måltider med åtta tillagningsmetoder: ångkokning, luftångkokning, gräddning, stekning, långsam tillagning, sous vide, återuppvärmning och tining.

      Vad kan du laga med Air Cooker?

      Med Air Cooker kan du tillaga allt från färsk fisk och skaldjur till grönsaker och kött. Grönsakerna behåller sin krispighet och färg, fisken förblir fräsch och saftig och köttet optimalt mört vid tillagning i sous vide-läge. Experimentera med hembakat bröd, proffsiga desserter som brylépudding eller pannacotta, eller servera läckra och nyttiga soppor och grytor.

      Varför är Air Cooker bättre än mitt nuvarande sätt att laga mat?

      NutriFlavor-tekniken skapar perfekta tillagningsförhållanden för varje maträtt och ger perfekta slutresultat. Med andra lösningar blir tillagningsmiljön ofta antingen för varm och torr eller för blöt. Det leder till att vissa livsmedel som kyckling blir torrt, medan andra ingredienser som grönsaker blir smaklösa och mjuka. Med Air Steam Cooker kan du vara säker på att resultatet blir perfekt, oavsett vad du tillagar.

      Hur lång tid tar tillagningen?

      Air Cooker kan användas för en rad olika tillagningsmetoder, vilket innebär att tillagningstiden kan ligga på allt från några minuter för ångkokning av grönsaker till upp till 2–3 timmar vid långsam tillagning (slow-cooking). I NutriU-appen hittar du en mängd hälsosamma och läckra recept som blir klara på 20 minuter eller mindre.

      Medföljer det några tillbehör till Air Cooker?

      I Air Cooker-förpackningen hittar du bottenbrickan inklusive galler och en korg. Du kan uppgradera med en gryta och ett andra lager som säljs som separata tillval.

      Vilken kapacitet har Air Cooker?

      Med Air Cooker kan du laga en måltid i ett svep för upp till fyra personer. Den har en samlad kapacitet på 7 liter, och huvudkorgen rymmer 2,2 liter. Det innebär till exempel att du enkelt kan tillaga en hel kyckling på cirka 1,8 kg, 4 kycklingbröst (8 om du även har ett andra lager), en hel fisk på 25 cm.

      Är den enkel att rengöra?

      Ja, Air Cooker är otroligt enkel att rengöra. Den har tre automatiska rengöringsprogram som hjälper dig att avkalka, luckra upp matrester med hög ånga och skölja igenom det interna vattensystemet. Alla löstagbara delar är diskmaskinsäkra

      Vad är skillnaden med Airfryer?

      Philips Airfryer är en lösning som bygger på Rapid Air-teknik för luftfritering vilket ger ett krispigt och mört resultat, till exempel perfekta pommes frites och knaprig kyckling. Philips Air Cooker är en apparat för skonsam tillagning av ingredienser i en miljö där både värme och fuktighet används på ett kontrollerat sätt. Detta bevarar upp till 90 % av näringsämnena och möjliggör exakta tillagningsresultat med perfekt smak och konsistens, som saftig fisk och kött, krispiga grönsaker, hembakat bröd och mycket mer.

      Anpassning via HomeID-appen

      Upptäck hälsosamma och näringsrika recept, få inspiration för ditt hem och njut av guidad matlagning med HomeID-appen - din kulinariska medhjälpare

      Receptinspiration baserat på ditt beteende och dina preferenser

      Anpassning via HomeID-appen

      Uppdateringar och meddelanden i realtid

      Fjärrtillagning och anpassning för att få önskat resultat

      Röststyrning kompatibel med Amazons Alexa

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev

      Du får 100 kr i rabatt på ditt första köp i Philips webbutik.*

      Exklusiva medlemserbjudanden och tidig tillgång till försäljning.

      Nyheter om produktlanseringar och tips för en hälsosam livsstil.

      *

      Jag vill få marknadsföringskommunikation baserat på mina preferenser och mitt beteende, om Philips produkter, tjänster, evenemang och kampanjer. Jag kan när som helst avregistrera mig!

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.