0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Eco Conscious Edition

  Vakna upp med nya Philips Eco Conscious Edition

  Världens första frukostset tillverkat av 100 % biobaserad plast* från använd matolja. En bättre planet börjar med en bättre frukost.
   
  *Huvuddelen av produkten är gjord av 100% PP-plast, baserad certifierad använd matolja och andra certifierade växtavfall

  Philips Eco Conscious edition, tillverkade för att prestera frukostset, HD5120

  Upptäck Philips Eco Conscious Edition

  Vattenkokare

  Gör din bästa kom-i-gång-dryck snabbt och enkelt varje morgon.

  Brödrost

  Rostat bröd precis som du vill ha det, varje morgon.

  Kaffe­bryggare

  Njut av gott och väldoftande kaffe varje morgon.

  Blender

  Förbered snabbt din favoritmorgonsmoothie, elegant och med perfekt resultat.

  Philips Eco Conscious edition, frukostsetet

  Eco Conscious Edition

   

  Det ultimata frukostsetet

  Snygg design, perfekt prestanda och lägre koldioxidavtryck, tack vare den biobaserade plasten. Ett litet steg mot en grönare framtid.

  Världens första frukostset tillverkat av använd matolja.*

  Frukostset, produktvideo
  Philips Eco Conscious edition, biobaserade plasten

  Hjälp oss att sätta stopp för nyproducerad plast med ett frukostset tillverkat av använd matolja och annat växtavfall. Använd matolja orsakar vattenföroreningar och skador i vår natur, men det måste inte vara så. Faktum är att använd olja kan bli en resurs - biobaserad plast*. Med denna banbrytande innovation vill vi undvika plast som tillverkas av fossila bränslen och i stället förlita oss på det vi redan har.
   

  Genom att använda den här biobaserade plasten i vårt Eco Conscious Breakfast Set bidrar vi till att minska koldioxidutsläppen under produktionsprocessen med 21 %**. Detta genom att använda mindre och återanvända mer som en del av vår plan som är byggd för att hålla.

  ** Beräkning baserad på produktion av samma apparat med bioplast jämfört med 100 % virgin plast (eller virgin polypropylen)

  Med vår Eco Conscious Edition har vi kombinerat fantastisk design och hög prestanda med hållbar innovation.

  Philips Eco Conscious edition, frukostsetet

  Dyk ner i vår kollektion

  Breakfast set, product video

  Philips Eco Conscious edition, tillverkad för alla hem

  Tillverkad för alla hem

  Den moderna och minimalistiska designen i vår kollektion, ger hållbarhet en ny, elegant look. De lugna färger, naturliga materialen och ytbehandlingarna är inpsirerade av naturen för att se bra ut i alla kök.

  Philips Eco Conscious edition, Återvunna material

  Återvunnet material

  Tro det eller ej, men vi omvandlar använd matolja och annat växtavfall till biobaserad plast*. Prickarna på våra produkter är små ojämnheter som skapas i denna process. Hur häftigt är inte det?

  Philips Eco Conscious edition, byggda för att hålla, för daglig användning

  Byggda för att hålla, för daglig användning

  Vi producerar inte bara hållbart, vi producerar för att hålla länge. Alla våra produkter är noggrant tillverkade med återvinningsbara och robusta material. Byggda för att hålla länge.

  Philips Eco Conscious edition, tillverkade för att prestera

  Tillverkade för att prestera

  Gör varje morgon snabb och effektiv. Spara tid och begränsa ditt avfall i köket med Philips Eco Conscious edition.

  Det ultimata frukostsetet

  Ett viktigt steg i vår plan för framtiden.

  Mer om Eco Conscious Edition

  Få svar på de vanligaste frågorna

  Vad är biobaserat material?

  Med biobaserat material avses ett material som består av biologiska produkter eller förnybara inhemska jordbruksmaterial (inklusive vegetabiliska, animaliska och marina material) eller skogsmaterial eller en mellanliggande råvara. Det tar bara några år att producera och behöver vanligtvis koldioxid för sin produktionsprocess, vilket tas ur luften och därmed minskar den globala uppvärmningen.

  Vad är fossilbaserat material?

  Med fossilbaserat material avses material som tillverkas av petrokemiska produkter. Det var ett biobaserat material, men inom hundratals miljoner år omvandlades det via fossiler till råolja, som kan uttömmas, eftersom endast en viss volym finns tillgänglig på jorden. Det är alltså inte hållbart och lämpar sig inte för cirkulär ekonomi eftersom det tar många miljoner år att producera och släpper ut koldioxid i luften i slutet av livscykeln och bidrar negativt till den globala uppvärmningen.

  Vad är skillnaden mellan biobaserat och fossilbaserat?

  Den största skillnaden mellan biobaserade och fossilbaserade material är att det tar mycket längre tid att producera fossilbaserade material, vilket gör att de lätt kan förbrukas, vilket gör dem mindre hållbara, medan biobaserade material kan nyproduceras inom några år med koldioxidutsläpp från luften, vilket gör dem hållbara.

  Vad är biobaserat PP?

  Det är den vanligaste plastmaterialtypen i världen, men huvuddelen av materialstrukturen, koldioxiden, kommer från en biobaserad råvara, huvudsakligen från växter.

  Vad är biobaserad och fossilbaserad plast?

  Kolväten är det viktigaste elementet i strukturen för att bygga upp ett plastmaterial, och de kommer från biobaserade råvaror (främst biodiesel från växter) eller fossilbaserade råvaror (råolja från oljefält). Du kan använda samma produktionslinjer för båda råvarorna eftersom de grundläggande materialelementen, kolvätena, är desamma.

  Vad är en förnybar PP?

  Förnybar PP är en PP som kan förnyas och som inte utarmas när den används eftersom den ingår i den cirkulära ekonomin via kemisk och mekanisk återvinning.

  Vad är cirkulär ekonomi?

  Cirkulär ekonomi är ett system som syftar till att eliminera avfall och kontinuerlig användning av resurser.

  Vad är global uppvärmning?

  Global uppvärmning är den huvudsakligen av människan orsakade ökningen av medeltemperaturen i jordens klimatsystem. Den största mänskliga påverkan har varit utsläppen av växthusgaser som koldioxid osv. Förbränning av fossila bränslen är den dominerande källan till dessa gaser.

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Du får 100 kr i rabatt på ditt första köp i Philips webbutik.*

  Exklusiva medlemserbjudanden och tidig tillgång till försäljning.

  Nyheter om produktlanseringar och tips för en hälsosam livsstil.

  *

  Jag vill få marknadsföringskommunikation baserat på mina preferenser och mitt beteende, om Philips produkter, tjänster, evenemang och kampanjer. Jag kan när som helst avregistrera mig!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.