OptimalTemp

En temperatur, alla plagg

 

Nu kan du stryka allt från jeans till siden utan att själv behöva anpassa temperaturen på strykjärnet. Philips patenterade Smart Control Processor, har en förinställd temperatur som i kombination med ångan är optimal för alla tänkbara strykbara material. Perfekt resultat utan krångel - garanterat inga brännmärken!

OptimalTEMP - En temperatur - alla material!

Hur fungerar OptimalTemp?

 

Philips produktutvecklare har hittat en unik kombination som fungerar på alla typer av textilier. Strykjärnet måste kombinera ånga med en exakt rätt nivå av fukt tillsammans med en stryksula varm nog för att torka plagg, men tillräckligt svalt för att vara säker på alla typer av textilier. Teknologin i Philips OptimalTemp gör att plaggens fibrer ”slappnar av”, och med en temperatur mellan 130-150 grader är det säkert att stryka för alla tyger, från silke och spets till kashmir.

Stryk allt från sidenblusar till jeans med samma inställning

 

Brukar du lämna in dina mer känsliga plagg till kemtvätten? OptimalTemp är säker på de mest delikata plagg som kashmir, siden, ylle eller spets.

Garanterat inga brännmärken

 

Du behöver aldrig oroa dig för att förstöra dina favoritplagg. Med Philips OptimalTemp-strykjärn är det till och med säkert att lämna den varma stryksulan på strykbrädan.

Se video

Förläng livslängden på dina favoritplagg

 

När du stryker plaggen håller de sig snygga längre. Använder du dessutom ett strykjärn med ånga håller sig dessutom den krispiga, nystrukna känslan längre. Att stryka en skjorta är dock något som många drar sig för och tycker är svårt. Med Optimal Temp blir strykningen enklare, då du inte behöver anpassa temperaturen efter plagget eller materialet, och du behöver inte oroa dig för brännmärken.

Se video

Testad och godkänd av oberoende tygexperter

 

Philips är med sin exklusiva OptimalTemp-teknik hittills det enda strykjärnsmärke som certifierats enligt Woolmarks Gold-standard. Du kan förlita dig på att Woolmark-godkända klädvårdsprodukter passar perfekt för alla ullplagg.

OptimalTemp Woolmark

Upptäck våra strykjärn med OptimalTemp-teknologin