0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Trettio år av AVENT:s knowhow

  Om det är någonting som barn lärt oss genom åren så är det att små saker spelar roll, som känslan på nappen på deras nappflaska (som känns mer som mamma) eller den bekväma formen på nappen.

   

  Edward och Celia Atkin var nyblivna föräldrar 1984, och hade svårigheter att flaskmata sitt barn. Napparna var för långa, hårda och tunna, och de smala flaskorna var svåra att fylla på och tippade lätt över. Edward använde sin erfarenhet av många år inom design- och tillverkningsbranschen till att uppfinna både nappen och nappflaskan fullständigt på nytt, och därmed hade den AVENT-nappflaska som miljontals föräldrar runtom i världen idag känner till och litar på fötts!

   

  Edwards första steg var att designa en nappflaska som inte bara hade en bredare hals så att den blev lättare att fylla på, men också var lättare att hålla i och använda. Men det verkliga genombrottet kom med designen av nappen. Åren som han arbetade på sin fars gummiföretag kom till nytta, och Edward kunde producera världens första napp tillverkad helt av luktlös och smaklös silikon som var lättare att mata barn genom och behagligare för barnet. Den AVENT-nappflaska och napp som Edward skapade har satt standarden för flaskmatning av nyfödda sedan lanseringen 1984 tack vare den extremt naturnära designen och dess unika ventilationssystem som är kliniskt bevisat att motverka kolik hos nyfödda.

   

  Fokus på detaljerna är det som fortsätter att skilja Philips AVENT från konkurrenterna. Genom att kontinuerligt lyssna på mammor och vårdpersonal har vi utvecklat produkter som är inspirerade av naturen och verkligen gör skillnad för ditt barns välbefinnande ‒ och för din sinnesfrid ‒ sedan 1984.


  Sedan Philips AVENT grundades för 30 år har vi utökat vårt produktsortiment och levererat ett antal branschledande produkter:

   

  • Den första nappflaskan med kliniskt bevisade kolikmotverkande egenskaper (Philips AVENT Classic-nappflaskan)
  • Den första elektriska ångsterilisatorn
  • Den första manuella bröstpumpen som är kliniskt bevisad att vara lika effektiv som elektriska bröstpumpar
  • Det första icke-kirurgiska behandlingsredskapet för indragna bröstvårtor (Philips AVENT Niplette)

   

  Vi på Philips AVENT är mycket stolta över vårt brittiska arv – 80 procent av våra produkter tillverkas i Storbritannien vid vår fabrik i Glemsford, Suffolk. Våra produkter rekommenderas av yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård, lovordas av mödrar och är internationellt erkända. Vi har sålt över 100 miljoner nappflaskor sedan 1984, och vi fortsätter att vinna en mängd utmärkelser av föräldratidningar runtom i världen.

   

  Hitta en AVENT-produkt för ditt barn

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.