0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Förbereda dig för ditt nyfödda barn

  Det är ett av de lyckligaste ögonblicken i ditt liv ‒ att ta med ditt barn hem från sjukhuset och börja ett liv tillsammans som en familj. Så det är värt att tänka på hur du bäst kan förbereda dig för den dagen medan du fortfarande känner dig i form och kapabel.

   

  Dekorera barnets rum


  Att skapa en lugn, säker och avkopplande plats för dig för att vårda och ta hand om ditt barn är ett bra sätt att använda en del av den där kreativa överskottsenergin du kan bära på som blivande mamma. I synnerhet kan det bli svårare för dig att göra i ordning barnets rum längre fram i graviditeten.
   

  Om du har en samling inrednings- och föräldratidningar kan du börja skära upp dem för att göra mood boards. Du kan även spara färgscheman och inredningsidéer på Pinterest.
   

  Försök att använda giftfri färg på barnkammarväggarna om du kan. Och ta det lugnt när du inreder ‒ dina energinivåer kommer att vara höga under den andra trimestern, men se till att du inte överdriver saker och ting. Varför inte be vänner och familj att hjälpa till?

  Välja möbler


  Börja tänk på den babykorg, spjälsäng eller barnsäng du vill köpa så att du kan räkna in den i din budget. Många mammor rekommenderar dessutom att ha en extra madrass eller madrasskydd i beredskap så att barnet alltid har något torrt att sova på om ett litet missöde skulle inträffa.
   

  Ett skötbord är en bra idé (höjden kan göra stor skillnad för din rygg), och du behöver en byrå med lådor för barnkläderna också. AVENT:s bästa tips? Häng en mobil över skötområdet för att hålla barnet på gott humör under blöjbytena. Hitta en bekväm stol för amningen också, och se till att någon annan flyttar tunga föremål åt dig.

  Övervakningsutrustning


  Om du installerar en babyvakt i barnkammaren betyder att du kan hålla ett öga på ditt barn när du är i ett annat rum. En dubbelriktad babyvakt är en bra idé eftersom du kan prata med barnet och lugna det med din röst. Det finns till och med modeller med video.
   

  Mycket unga spädbarn kan inte reglera sin kroppstemperatur särskilt bra, så många babyvakter mäter även temperaturen och fuktigheten i rummet.

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.