0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Hur AVENT kan hjälpa dig

  Vi på AVENT anser att även de till synes obetydligaste sakerna kan göra den största skillnaden. Finslipning av varje liten produktdetalj, som att vi gör formen på våra nappar mer som mammas bröst för att amningen ska gå lättare, gör stor skillnad för ett friskt och glatt barn och en glad och frisk mamma!
   

  Vårt fokus på detaljer har gjort oss ledande på produkter för föräldrar och barn. Sedan 1984 har vi designat och tillverkat produkter som är inspirerade av naturen och som har utvecklats genom omfattande forskning, kliniska prövningar och feedback från mammor som du.

  Nedan följer några exempel på vår filosofi omsatt i praktiken.

  Den bröstformade nappen på våra Natural-flaskor är perfekt för mammor som planerar att amma. Formen och känslan är bekanta för barnet så att det går lätt att kombinera amning med flaskmatning.
   

  AVENT:s bröstpumpar har en unik design som gör det möjligt för mammor att sitta bekvämt när de pumpar ut mjölk och slippa luta sig framåt, eftersom vi vet att när mammor känner sig väl till mods och är avslappnade flödar mjölken lättare.
   

  Våra nappar finns i olika former, färger och storlekar som passar alla barn, från nappar för nyfödda som är i precis rätt storlek för ditt barns lilla mun till nappar för äldre barn som lyser i mörkret så att barnet lättare kan hitta den och somna om.

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.