0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Så påverkar tandsprickning barnets sömn

  Tandsprickning kan ge en helt ny innebörd åt uttrycket ”sova som ett barn”. Från en ålder av omkring 3 till 12 månader* kommer barn att få sin första tand, och då är det vanligt att även sjusovare får svårt att sova när deras sömnmönster rubbas.

  När ditt barn har tandsprickning är det vanligt att det ömmande tandköttet leder till mer gråtande, kinkigare humör och rubbad sömn. Du kan mildra smärtan genom att ge barnet en bitring eller försiktigt stryka fingret längs tandköttet. Om barnet vaknar mitt i natten kan du försöka lugna det med ett par tröstande ord eller genom att sjunga en vaggvisa.

   

  *The baby book. ISBN 978­0­316­19826­4 (sid. 506‒507).

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.