0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Enkla sätt att öka mjölkproduktionen

  Vi önskar att det fanns ett hemligt recept för att producera mycket mjölk. Sanningen ser mer ut så här.

  Ät ordentligt


  En snabb Google-sökning visar att det finns många livsmedel som du kan prova för att öka mjölkproduktionen. Men det finns oftast inga vetenskapliga bevis på att det fungerar. I stället kan du göra kroppen redo att producera mjölk genom att äta regelbundna och näringsrika måltider. Ät grönsaker, proteiner, hälsosamma fetter och kolhydrater. Och tveka inte att be om hjälp om tanken på att laga mat känns alltför övermäktig!

  Drick ordentligt


  Man blir törstig av att amma och du behöver dricka mer än vanligt. Men du behöver inte tvinga i dig dryck. Drick så att du släcker törsten och gör det enkelt för dig genom att ställa en kanna vatten bredvid det ställe där du oftast brukar amma.

  Amma ofta


  Varje gång du ammar barnet sänds en signal till kroppen att skapa mer mjölk. Om du ammar ofta – särskilt under de första veckorna – och uppmuntrar barnet att tömma det ena bröstet innan du erbjuder det andra gör det att kroppen gör sig redo att producera mjölk.

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.