0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Lär känna våra experter

  Vicki Scott är kvalificerad barnmorska, sjuksköterska inom mödravården, barnsköterska och amningskonsult med 25 års erfarenhet. Hon är också vår amnings- och friskvårdsrådgivare. Se nedan vad hon har att säga om Philips AVENT:

  Jag rekommenderar alltid Philips AVENT:s produkter för mammor eftersom de innovativa lösningarna gör det lättare för dem att amma och sörja för sina barns hälsa och säkerhet. Philips AVENT har en beprövad och tillförlitlig lösning för varje mamma och varje barns behov.”

  Keith är teamledare vid vår AVENT-fabrik i Glemsford, Storbritannien med över 15 års erfarenhet. Han förstår verkligen vad som hjälper föräldrar och barn till den bästa start de kan få i livet, och han är stolt över de högkvalitativa brittiska produkter som hans team producerar.

  Vi har alltid ansett att en av de bästa sakerna med AVENT-sortimentet är att allt passar ihop, från bröstpumpen till pipmuggar med handtag ‒ till och med det nya Natural-sortimentet fungerar med Classic-sortimentet.”

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.