0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Konsten att komma på en ny lugnande rutin

  När du blir förälder måste du väcka en helt ny kreativ ådra till liv, i synnerhet när det gäller att trösta barnet. Det är inte ovanligt för barn att finna tröst i olika saker med tiden, och inte heller för dig att behöva pröva nya saker till och från. Om du undrar var du ska börja kan du använda de här tipsen som utgångspunkt för att hitta nya sätt att trösta barnet.

  Lugna tillfällen


  Utnyttja tillfällen då barnet är lugnt och glatt för att utforska vad hen gillar bäst. Barnet kanske älskar en viss leksak, eller så kanske han/hon tycker om en viss vaggvisa. Gör lite detektivarbete och låt barnets preferenser leda dig när det är dags att trösta barnet. Och kom ihåg att pröva en sak åt gången så att du vet vilken teknik som fungerade bäst.

  Alla andra


  Du känner ditt barn bäst. Visst, din svägerska kanske svär på att en viss tröstmetod fungerar på hennes barn, men känn dig inte tvingad att pröva på alla råd som du erbjuds, och bli heller inte besviken om de inte fungerar. Ditt barn är en unik liten människa, så lita på dina instinkter och bandet du har till hen.

  Ett barns perspektiv


  Det kan även vara nyttigt att se saker och ting från barnets perspektiv. I vilket utvecklingsskede befinner sig barnet i? Närmar sig barnet en tillväxtspurt? Är det snart dags för tandsprickning? Ibland finns det saker du kan göra för att hjälpa till. Ibland är det helt enkelt lugnande att veta att den här perioden endast är tillfällig.

  Det är normalt


  Vi erkänner att tanken att komma på en ny tröstmetod ibland kan vara vilseledande. Det föreslår ju trots allt att en lösning väntar på dig. Det är bara det att du ännu inte har hittat den. Vi är här för att berätta för dig att det kommer att finnas tillfällen då friska barn helt enkelt inte slutar att gråta. Det är i själva verket vanligt att barn från 2 veckor till 4 månader gråter utan förklaring mer än i någon annan period i barnets liv. Om barnet inte slutar att gråta ska du därför hålla i åtanke att barnet alltid kommer att känna sig tryggt i din famn eller när hen tillbringar tid med dig. Du kanske inte kan lösa allt, men du kommer alltid att vara nummer ett.

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.