0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Näring under graviditetens sista trimester

  Under graviditetens sista trimester kan du äta 200 kalorier extra per dag för att hålla jämn takt med ditt barns tillväxtspurt. Men försök att motstå att äta för mycket kakor, godis och snabbmat ‒ två hundra kalorier är mindre än du tror! Det motsvarar två skivor rostat fullkornsbröd och margarin eller smör, en bakad potatis med 28 gram ost eller en ostskiva på en rostad brödskiva.

  Halsbränna


  Allteftersom graviditeten fortskrider kan det bli allt vanligare med halsbränna. Den orsakas av både hormonella och fysiska förändringar i kroppen. Även om det kan vara svårt att helt bli av med den finns det några åtgärder du kan vidta för att minimera den. Om du lider av halsbränna kan du prova att avstå från kaloririka och kryddiga maträtter samt choklad, citrusfrukter, alkohol och kaffe. Ät små måltider ofta, ta små tuggor och tugga maten väl.

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.