0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Förvara utpumpad mjölk

  Håll din pumpade mjölk fräsch genom att förvara den i steriliserade nappflaskor. Philips AVENT-nappflaskorna har säkra överdelar som förseglar färskheten och gör bröstmjölksförvaringen enkel. 

  Hur länge håller utpumpad mjölk?


  Din utpumpade bröstmjölk kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar, eller i frysen i upp till 3 månader. Sätt den på hyllan i kylen och inte i dörren, så att den håller en konstant temperatur.

   

  Upptinad bröstmjölk kan förvaras i kylen i upp till 12 timmar. Du kan också förvara mjölk i engångsmuggar. Kom ihåg att skriva datum på så att du vet när den pumpades ut.

  Använd aldrig mikrovågsugnen

   

  Använd inte mikrovågsugn när du tinar eller värmer utpumpad mjölk, eftersom varma partier kan bränna barnet.

   

  Vi rekommenderar att du slänger mjölk som är kvar i flaskan efter varje matning.

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.