0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Så här tycker föräldrar om AVENT

  Att lyssna på föräldrar och lära oss av deras barn är kärnan i vad vi gör på Philips AVENT. Nedan följer några exempel på vad öräldrar tycker om några av våra mest populära produkter.

  AVENT Comfort, enkel elektrisk bröstpump

  En fantastisk bröstpump ‒ rekommenderas definitivt!

  Kontrollenheten är lätt att använda så att du kan hitta önskad intensitet. Den är bakgrundsbelyst och har upphöjda knappar så att du kan använda den i mörka rum, vilket är perfekt om du behöver pumpa ut mjölk mitt i natten. Den är ganska tyst jämfört med andra elektriska bröstpumpar. Det är mycket enkelt att ansluta kontrollenheten till pumpen.

  Själva pumpen är enkel att montera ihop och ta isär, samt enkel att rengöra och sterilisera. Jag hade min bröstpump ansluten till eluttaget vid soffan så att jag kunde pumpa ut mjölk medan jag tittade på […] TV.”

  RachT82, Shepperton, Surrey, Storbritannien

  Extremt bekväma och effektiva


  Efter att tidigare ha provat både manuella och elektriska pumpar blev jag extremt imponerad av den enkla elektriska bröstpumpen Philips AVENT Comfort. Den är så behaglig och ger inte den där smärtsamma känslan [som du får av] andra pumpar. […] Jag [pumpade ut] mer mjölk […] på mindre tid än jag någonsin [klarade] med någon annan bröstpump tidigare. Den har en riktigt bra tillslutning så att den inte läcker [och] den är så bra att jag [har använt den] som passagerare i bilen många gånger!”

  kate21112, Wiltshire, Storbritannien

  En utmärkt produkt ‒ bekväm, snabb och behaglig!

  En lättmonterad och lättanvänd bröstpump. […] Silikonkudden är mjuk och skonsam mot huden och känns knappt ens när pumpen används. Personligen föredrar jag den snabbaste inställningen eftersom jag bekvämt kan pumpa ut en stor mängd mjölk. Mycket nöjd!”

  Ecully, Neath, Neath Port Talbot, Storbritannien

  AVENT Classic-nappflaskor, 260 ml, napp med långsamt flöde

  Lättanvänd


  Lätt att använda [och] förhindrar magknip. Mitt barn rapar alltid utan problem med de här nappflaskorna. Nappen sjunker inte ihop och [nappflaskan] är enkel att hålla i.”

  LadyPeo, Middlesbrough, Storbritannien

  Luft släpps in i nappflaskan istället för i barnets mage


  Passar bra vid övergång från bröst till flaska – min lilla krabat lärde sig använda den på nolltid. Ergonomisk och underbar att hålla i. Snygg design med en lättanvänd måttskala. Lätt att rengöra. Kan definitivt rekommendera den för alla nyblivna mammor!”

  Duskfire, Neath, Neath Port Talbot, Storbritannien

  Bra flaskor


  De här flaskorna [är] lätta att använda och rengöra. Mitt barn lärde sig använda dem med en gång, och även om hon ändå ofta hade kolik lindrades symtomen med […] antikolikflaskorna. Dessutom gör storleken och formen på dem att de passar i de flaskhållare som jag har medan andra nappflaskor inte passar.”

  Hannah, East Sussex, Storbritannien

  AVENT elektrisk 3-i-1-ångsterilisator

  Genialisk och lätt att använda


  Jag älskar verkligen min AVENT-sterilisator. Jag har en åldersskillnad på nio år mellan […] mina barn, och det är ofattbart hur mycket enklare det är den här gången. Att behöva flaskmata var inte vad jag hade planerat, men [det blev] nödvändigt på grund av hälsoproblem under graviditeten. Jag trodde det skulle bli svårt och tidskrävande på samma sätt som det var för nio år sedan, men den här sterilisatorn är så stor och snabb! Flaskorna är klara på nolltid så att jag får mer tid över för att umgås med min lilla flicka.”

  EmmaF01, Merseyside, Storbritannien

  Lättanvänd och snygg


  Philips AVENT elektriska 3-i-1-ångsterilisator har varit ett lysande köp för oss. Vi använder den för jämnan. Den är lätt att använda oavsett om du använder den stora undre korgen, den mindre övre korgen, eller båda. Formen på den gör att den inte tar upp så mycket utrymme i köket, och inom tio minuter steriliserar den sex nappflaskor och alla nappar jag kan hitta.”

  Lyvsmum, Manchester, Storbritannien

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.