Webbkamera

  Högupplöst även i mörker

  Det här är helt enkelt världens bästa webbkamera. Den har den senaste tekniken från Philips, och optiken är så känslig att du får färgstarka, högupplösta bilder även i mörker. Den är perfekt för webbsändningar och övervakning av hemmet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Högupplöst även i mörker

Med Pixel Plus och Digital Natural Motion

 • Digital Natural Motion för att undvika vibrationseffekter

  Digital Natural Motion för att undvika vibrationseffekter

  Philips utvecklade Digital Natural Motion för att undvika de vibrationseffekter som uppkommer i rörliga bilder. Digital Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar vibrationerna i både TV- och filmmaterial (t ex DVD). Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga.

 • Video med 90 bilder per sekund för flimmerfria bilder

  Blixsnabbt uppdateringsintervall med 90 bilder per sekund ger otroligt stabila bilder under interaktiva videokonferenser och fjärrövervakning av hemmet.

 • Ultrakänslig sensorteknik för arbete i mörker

  Den ultrakänsliga och högkvalitativa CCD-sensorn ser till att bilderna blir naturliga även om det är mörkt.

 • Automatisk identifiering följer ansiktet

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar linsen så att den följer dig när du rör dig. Du visas mitt i bilden även om du rör dig under en videokonferens. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • 1,3 megapixel för extra bildkvalitet

  1,3 megapixel är den högsta tillgängliga upplösningen för webbkameror. Den gör att du kan använda webbkameran som kamera och ta högkvalitativa foton som är så bra att du kan skriva ut stora högkvalitativa bilder.

 • Pixel Plus för detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus är en digital bildbearbetningsteknik som ökar antalet rader och antalet pixlar. Resultatet är knivskarpa bilder med enastående detaljrikedom och djup, varje gång och oavsett bildkälla.

 • Glasobjektiv med hög precision ger skarpare bildkvalitet

  Skarpt, klart och tydligt. Glasobjektiv med hög precision garanterar hög bildkvalitet för alla tillämpningar – från bilder till videomeddelanden. Linserna är behandlade med en speciell film som förlänger livslängden och skyddar dem mot slitage och damm.

 • Lägg till video och tal av toppkvalitet till samtal

  Webbkameran är utformad så att du kan lägga till video till Internet-samtal så att du både kan se och höra vänner och familj online. Det fungerar enkelt och direkt och är fullständigt framtidssäkrat.

 • Webbsändning med hög kvalitet

  Den här kameran är perfekt för webbsändningar tack vare den suveräna kvaliteten på bilderna den tar. Dela dina videor med vänner och familj eller sänd dem över Internet.

 • Rörelseavkänning för tillförlitlig övervakning av hemmet

  Med den särskilda rörelseavkänningsfunktionen kan du spela in allt som händer i hemmet när du inte är där. Ställ in kameran i rörelseavkänningsläget när du går hemifrån så börjar den spela in först när den känner av rörelser i rummet.

 • 8x digital zoom för suveräna närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du styr zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Styr webbkameran och dess applikationer med VLounge Advanced

  Skapa och skicka video-e-post på bara några sekunder. VLounge är ett sofistikerat program för att ta, hantera och arkivera bilder och videoklipp med bara några musklick. Du kan även använda det med webbkameran för övervakning av hemmet, rörelseavkänning och webbsändningar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av