1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips Kaffemaskiner

  - en värld av kaffe
  på ett enkelt sätt

  Kaffemaskiner


  Med doften av nybryggt kaffe i luften kan du öppna tidningen och ta den första, aromatiska klunken av din favoritdryck – en stund för dig själv. Njut av en lugn start på dagen och skäm bort dig med ett stort utbud av kaffe, bland annat caffè crema, espresso, americano, cappuccino och latte macchiato, med en kaffemaskin från Philips sortiment – en värld av kaffe, på ett enkelt sätt. Få en sofistikerad, aromatisk smak med den kvalitet du förtjänar varje dag.

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Skötsel och tillbehör

  Skötsel och tillbehör

  Utforska våra tillbehör - mjölkskummare, vattenfilter, avkalkningsmedel och kit för underhåll för att få ut det mesta av din kaffemaskin.

  Behöver du mer information?

  Titta på videoguider och hitta användarhandböcker och vanliga frågor för din kaffebryggare.

  Fördelarna för dig

  Registrera din kaffemaskin idag och bli den första att höra om våra senaste produkter och specialerbjudanden.

  Avkalkning

  Lär dig allt du behöver veta om hur avkalkning förlänger maskinens livslängd och garanterar att kaffet alltid smakar lika bra som det ska.

  Om kaffe

  Kaffe-terminologi

  Kaffe för varje smak

   

  Filterkaffe, espresso, cappuccino, latte macchiato - upptäck skillnaden och se hur du tillagar alla dina favoritsorter här.

  Kaffeböna

  Visste du det här?

   

  Intressant fakta om en av världens mest populära drycker.

  Kaffe-terminologi

  Kaffe - ett språk för sig

   

  Tala kaffets språk flytande med vår praktiska ordlista med kaffetermer.

  Philips kaffemaskiner

  espresso machines

  Philips Helautomatiska Espressomaskiner   Kaffemaskiner med inbyggda kvarnar

  Fördelen med en espressomaskin är att kunna välja på en mängd olika drycker som till exempel espresso, cappuccino, latte macchiato och americano. Den slitstarka keramiska kvarnen säkerställer kvalitet i varje kopp och ser till att du kan njuta av ett nymalet, aromrikt kaffe - varje gång. Alla Philips espressomaskiner är dessutom utrustade med AquaClean-filtret, vilket innebär att du kan dricka upp till 5000 koppar* utan att avkalka. Rengör sedan enkelt espressomaskinen med LatteGo, det snabbaste sättet att rengöra mjölksystemet*.

  senseo

  SENSEO® Switch 3in1
  För både bryggkaffe och pads

  Med SENSEO® Switch 3in1 kan du enkelt brygga kaffe för alla tillfällen. Välj mellan en kopp, en mugg eller en kanna att dela. Med en enkel knapptryckning kan du brygga en kopp (120 ml) eller mugg (200 ml) med lyxigt cremalager på under en minut. Välj mellan olika typer av pads för varje smak. Vill du bjuda fler på kaffe samtidigt kan du brygga en kanna för upp till 7 personer med ditt favoritbryggkaffe.

  coffee machines

  Philips Kaffebryggare
  Klassisk långvarig njutning

  Välj mellan kaffebryggare med inbyggd kvarn för nymalet, aromrikt kaffe eller varför inte en klassisk kaffebryggare med din favoritblandning.

  * Baserat på konsumenttest i Tyskland som jämför ledande One Touch (kaffe + mjölk) helautomatiska espressomaskiner (2017).

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.