1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Kaffemaskiner

   

  Med doften av nybryggt kaffe i luften kan du öppna tidningen och ta den första, aromatiska klunken av din favoritdryck – en stund för dig själv. Njut av en lugn start på dagen och skäm bort dig med ett stort utbud av kaffe, bland annat caffè crema, espresso, americano, cappuccino och latte macchiato, med en kaffemaskin från Philips sortiment – en värld av kaffe, på ett enkelt sätt. Få en sofistikerad, aromatisk smak med den kvalitet du förtjänar varje dag.

  Kaffemaskiner


  Med doften av nybryggt kaffe i luften kan du öppna tidningen och ta den första, aromatiska klunken av din favoritdryck – en stund för dig själv. Njut av en lugn start på dagen och skäm bort dig med ett stort utbud av kaffe, bland annat caffè crema, espresso, americano, cappuccino och latte macchiato, med en kaffemaskin från Philips sortiment – en värld av kaffe, på ett enkelt sätt. Få en sofistikerad, aromatisk smak med den kvalitet du förtjänar varje dag.

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Skötsel och tillbehör

  Skötsel och tillbehör

  Utforska våra tillbehör - mjölkskummare, vattenfilter, avkalkningsmedel och kit för underhåll för att få ut det mesta av din kaffemaskin.

  Behöver du mer information?

  Titta på videoguider och hitta användarhandböcker och vanliga frågor för din kaffebryggare.

  Fördelarna för dig

  Registrera din kaffemaskin idag och bli den första att höra om våra senaste produkter och specialerbjudanden.

  Avkalkning

  Lär dig allt du behöver veta om hur avkalkning förlänger maskinens livslängd och garanterar att kaffet alltid smakar lika bra som det ska.

  Rätt kaffemaskin för din smak

   

  Utbudet av kaffemaskiner är stort och varierat. Hitta en maskin som passar dina individuella behov.

  Kaffepadmaskiner är perfekta för hushåll med bara en person eller när du bara vill ha en enda kopp kaffe. Dessa kompakta maskiner gör att du kan göra dina favoritkaffespecialiteter på bara några sekunder för en snabb energikick. Den traditionella kaffekonnässören föredrar kanske en kaffebryggare. Välj bara önskad kaffetyp, häll i rätt mängd kaffe och njut av den aromatiska smakupplevelsen. För kaffeexperter och de som gillar smaken av nymalda bönor och färsk mjölk är våra automatiska espressomaskiner det perfekta valet. Välj din favorit bland vårt utbud av drycker, anpassa den så att den passar din smak, luta dig tillbaka och slappna av.
  Kaffe-terminologi

  Kaffe-terminologi

   

  Tala kaffets språk med vår praktiska ordlista med kaffetermer.

  Kaffeböna

  Visste du det här?

   

  Intressanta och överraskande fakta om en av världens mest populära drycker.

  Precis som på ditt favoritkafé: kaffemaskiner med inbyggda kvarnar

   

  Kaffeälskare har länge känt till hemligheten till hur man får den där autentiska smaken: nymalda bönor är snäppet bättre än förmalet kaffe.

  Typer av kaffemaskiner

  Om du inte kan motstå den utsökta aromen från hela bönor och doften av nymalt kaffe ska du ta en titt på våra kaffemaskiner med en inbyggd kvarn av 100 % keramik. Den typ av kaffebönor du föredrar mals fint och bryggs sedan så att du får ett fantastiskt kaffe med bara en knapptryckning. Det patenterade AquaClean-vattenfiltret ger ett klart och hygieniskt vatten, vilket gör att du inte behöver avkalka kaffemaskinen på upp till 5 000 koppar*. Det filtrerade vattnet ger även smak av högsta kvalitet. Oavsett om du behöver finmalda kaffebönor för en stark espresso eller en grövre malning för ett aromatiskt kaffe gör de automatiska kaffemaskinerna från Philips och Saeco varje kopp till ett rent nöje, gång efter gång.


  *När filtret har bytts ut åtta gånger. Bytesintervallet beror på val av dryck och antal skölj-/rengöringstillfällen.

   

  För en kopp Senseo-kaffe eller en kanna bryggkaffe

   

  Kaffe ger många av oss den energi vi behöver under dagen – både hemma och när vi är på språng

  Kaffemaskiner med en isolerande kanna

  Kaffepadmaskiner från Senseo är perfekta om du vill dricka en snabb kopp själv eller med en vän. Senseo-maskiner erbjuder ett brett utbud av kaffe med 18 olika typer av pads – så det finns något för alla. För dem som dricker mer eller för grupper som gillar smaken av bryggkaffe kan en Philips-kaffebryggare leverera varmt kaffe, kopp efter kopp. Kaffebryggare med en inbyggd isolerande kanna håller värmen och aromen i timmar.

   

  Kannan kan även stängas efter bryggningen så att du kan ta med den dit du vill dricka ditt kaffe. Om du gillar att kunna brygga en kopp med bara en knapptryckning men även vill kunna brygga en kanna bryggkaffe kan du göra båda delar i en maskin med Senseo Switch. Med en rad innovativa funktioner brygger Philips kaffemaskiner kaffespecialiteter som du kan dricka på egen hand, tillsammans med en vän eller med hela familjen.

   

  Långvarig njutning: kaffemaskiner med en isolerande kanna

  senseo®-kaffemaskiner

  Kaffe ger dig de där speciella ögonblicken då du kan slappna av och varva ner efter några hektiska timmar. Då är kaffets temperatur en viktig del, för en kopp kallt kaffe smakar inte tillnärmelsevis lika bra. Lösningen är en kaffemaskin med en isolerande kanna som gör att du kan dricka varmt kaffe, kopp efter kopp.

   

  Den integrerade isolerande kannan håller värmen och aromen i timmar, och kan även stängas efter bryggningen så att du kan ta den med till den plats där du vill dricka ditt kaffe.

  Prenumerera på Philips nyhetsbrev och få 20 % rabatt på nästa köp

  Philips värdesätter och respekterar din integritet. Mer information finns i vårt Sekretessmeddelande .

  Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

  Vi beklagar, men din prenumeration på vårt nyhetsbrev gick inte igenom. Försök igen senare.