1
PicoBaristo

PicoBaristo Espressomaskin

Premiumkaffe med Italiensk Design

Saecos stolthet PicoBaristo är designad i kaffelandet Italien. Varje del av espressomaskinen är omsorgsfullt handmonterad i Saecos fabrik i den italienska bergsbyn Gaggio Montano. Med PicoBaristo möts genuint hantverk och modern teknologi.

Skräddarsy styrka och längd

Den digitala displayen meddelar dig när det är dags att tömma sumplåda eller byta filtret. Du kan välja kaffestyrka och temperatur för att skräddarsy efter din smak, till och med använda koffeinfritt, förmalt kaffe i maskinen.
Abonnera på avkalkningsmedel

11 förinställda espressodrycker

 

Välj bland elva förinställda espressodrycker på den automatiska espressomaskinen PicoBaristo.

Kaffestyrka - 5 inställningar

Inställningsbar kaffestyrka

 

Du justera kaffemalningen i 5 olika steg – från den finaste malningen för en fyllig espresso till den grövsta för ett mildare, lättare kaffe.

Skummad mjölk - Kaffe

Perfekt mjölkskum

 

Varje kopp kaffe du gör toppas med ett silkeslent mjölkskum för en krämig cappuccino eller latte.

100 % keramiska kvarnar

De keramiska kvarnarna är utformade för att inte överhetta bönorna under malningen, vilket säkerställer att kaffebönan inte blir bränd under tillagningen. Keramik garanterar också långvarig prestanda och låg ljudnivå under malningen.

Avkalkningsfritt i upp till 5000 koppar!

Med vattenfiltret AquaClean

Vår patenterade innovation, vattenfiltret AquaClean, filtrerar vattnet i espressomaskinen vilket både förbättrar kvaliteten på kaffet, samt gör att du slipper kalka av på ca 2 år (5000 koppar)! Avkalkning är otroligt viktigt för att bibehålla prestandan på espressomaskinen, samt kvaliteten på kaffet, och med AquaClean underlättar du denna process avsevärt. Det enda du behöver göra är att byta AquaClean-filtret var tredje månad, vilket inte tar mer än ca 30 sekunder.

Uppfinnare av världens första automatiska espressomaskin

Saeco var först i världen med en automatisk espressomaskin. 1985 gjorde Saeco det möjligt för alla att äga en egen automatisk espressomaskin och dricka cappuccino, espresso eller latte med baristakvalitet i sitt eget hem. Från den första automatiska espressomaskinen, till världens första smarta espressomaskin – Saeco har levererat innovation inom kaffe i över 30 år.
Saeco espressomaskin

Köp din

PicoBaristo hos:

Rek. pris: 8 999,00 kr

Håll din
espressomaskin i trim

Här hittar du information om tillbehör samt hur du rengör och avkalkar din espressomaskin.