0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Upplev skillnanden

  Behaglig inomhusluft med Philips Luftfuktare

  Automatisk styrning och smart avdunstningsteknik

  Philips Luftfuktare säkerställer att inomhusluften håller en optimal luftfuktighet (40-60 %). Vid optimal luftfuktighet minskas spridningen av bakterier, virus och damm.

  luftfuktarprodukt
  fuktschema

  Vad är den idealiska luftfuktigheten för ditt hem?

   

  Under vinterhalvåret här i Norden kan luften inomhus kännas torr på grund av att luften utomhus är mindre fuktig. Dessutom vrider vi upp värmen inomhus vilket gör att luften torkas ut. Torr luft kan orsaka svidande ögon, torr och irriterad hy, torra slemhinnor, problem med nattsömnen samt öka risken för spridning av bakterier och virus. Att vistas i torr luft kan även förstärka din astma samt allergiska reaktioner. En optimal luftfuktighet på 40-60 % hämmar också tillväxten av bakterier och mögel och gör inomhusluften behaglig att anda.

  Njut av den behagliga miljön i rätt luftfuktighet

   

  Våra kroppar består till ca 60 % av vatten, så det är inte konstigt att torr luft inomhus kan orsaka irritationer både på vintern när värmen är på och med luftkonditionering på sommaren.

   

  Många tycker det är svårare att andas om luften har lägre fuktighet och det är vanligt med torrhet och klåda i ögon, näsa och hals. Torr luft kan också ge sömnsvårigheter och förvärra allergier, astma och andra luftvägsbesvär. Bakterier och virus kan öka och den låga luftfuktigheten kan göra hår och hud torra.

  Hälsosam luft med 99 % färre bakterier

   

  Ingenting kan vara enklare. I NanoCloud-tekniken i våra luftfuktare används en naturlig avdunstningsprocess för att fukta luften i ditt hem.

   

  Vattenmolekylerna är så små att de sprider färre bakterier* än fukt från ultraljudsluftfuktare.

   

  *Baserat på utsläpp av bakterien Pseudomonas Fragi direkt från rena enheter och filter efter två timmars användning på högsta inställningen, med steriliserat vatten med bakterierna tillsatta, i ett 1 m3 utrymme som fräschas upp med 280 L/min, (74 gpm).

  Förebygger vitt damm och fuktfläckar

   

  Vatten kan innehålla mineraler, kalk och magnesium, och när vattendroppar landar på möbler, väggar och golv kan de lämna vita avlagringar. Det händer inte med nya Philips Humidifier.

   

  De ultrafina, osynliga vattendropparna som skapas av vår NanoCloud-teknik är för små för att bära mineraler. Mineralerna blir i stället kvar i vattentanken, som är lätt att rengöra. Eftersom vattendropparna är så små ligger de kvar i luften längre och det blir inte fuktfläckar på intilliggande ytor.

  Håller jämn luftfuktighet automatiskt

   

  Vil6ken luftfuktighet vill du ha? Den optimala luftfuktigheten inomhus är 40–60 %. Det är den nivå som känns mest behaglig att andas, och den hämmar också tillväxt av mögel och bakterier.

   

  NanoCloud-tekniken i din nya Philips-luftfuktare övervakar luftfuktigheten och bibehåller en konstant fuktighet. Allt du behöver göra är att ställa in det du föredrar – 40 %, 50 % eller 60 %. Du kan också välja automatiskt läge, så tar din Philips-luftfuktare hand om resten.

   

   

  luftfuktare
  Vita Shield

  Vi avslöjar tekniken inuti

   

  1. Naturlig avdunstningsprocess ger bästa prestanda

  2. Sprider färre bakterier jämfört med ultraljudsluftfuktare med kallt vatten

  3. Förebygger fuktfläckar och vitt damm

  4. Smart fuktkontroll mellan 40 % och 60 %

  5. Inget varmvatten, vilket förhindrar brännmärken från hett vatten eller ånga

  Nöjdhetsgaranti

  Köp och testa produkten, är du inte helt nöjd får du pengarna tillbaka.

  Produktsortiment

  video

  Filterunderhåll

   

  Underhåll luftfuktaren enligt anvisningarna i den här instruktionsvideon eller användarhandboken.

  filter

   

  Fuktfilter för luftfuktare

  Filtret till Philips luftfuktare ger god vattenabsorbering och effektiv avdunstning.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

  Rekommenderat pris: 179,00 kr

  Registrera produkten och beställa filter

  Genom att registrera din nya luftfuktare hos Philips kan du enkelt hitta och beställa rätt utbytesfilter. Fräscha filter är nyckeln till renare inomhusluft hemma. Du kan också välja att få uppdateringar med e-post.

  Övriga produkter

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.