0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Varje andetag räknas

  Hälsosam luft med Philips Luftrenare

  Philips Air Purifier Series 3000

  Philips luftrenare serie 3000 med AeraSense- och VitaShield IPS-teknologi tar bort upp till 99,97 % av de vanligaste luftburna allergener och 99,9 % av luftburna bakterier och vissa virus. Philips Air Purifier i serie 3000 är anpassad för rum upp till 95 kvm2.

  Philips Purifier
  PM 2,5

  Nej till allergener, ja till livet!

  Omkring 30–35 % av oss har någon form av allergi. Inomhusluften i våra hem kan vara en bidragande orsak eftersom den ofta innehåller fina partiklar (PM 2,5), pollen och andra allergener. Med Philips luftrenare kan du filtrera bort ultrafina partiklar på ner till 20 nanometer (0,00002 mm), inklusive allergener, bakterier och partiklar.

  Pollen

  Stadsliv, renovering eller flytt?

  Luftkvalitet är ett stort problem i hela världen, och ren luft har aldrig varit viktigare än nu. Det gäller inte bara utomhus utan även inomhus i hemmet. Nya inredningsmaterial och möbler kan avge gaser som formaldehyd och flyktiga organiska föreningar. Med Philips Air Purifiers förbättrar du skyddet mot gaser som avges i nyproducerade hem och vid renovering.

  Philips Air-appen

  Testad av ECARF för allergiker


  Ett kliniskt test som utförts av ECARF, en av världens ledande organisationer inom allergiforskning, visade att pollenallergiker som använder Philips Air Purifier får betydligt färre symptom på pollenallergi, som nysningar, röda och rinnande ögon, kliande och rinnande näsa och hudbesvär.

  * Efter 90 minuters exponering med Philips luftrenare jämfört med exponering utan filter – Kliniskt testad av ECARF

  AeraSense-processen

  Intelligent luftrening med AeraSense


  Partikelsensorn med professionell sensoreffektivitet renar automatiskt inomhusluften genom:

  1. Exakt mätning

  2. Omedelbar reaktion

  3. Automatisk rening

  4. Feedback i realtid

  HEPA-filter
  Vita Shield

  Överlägsen prestanda med VitaShield IPS


  Hjärtat i Philips Air Purifier är det intelligenta reningssystemet VitaShield IPS

   

  1. Tar bort ultrafina partiklar på ner till 20 nanometer (0,00002 mm)

  2. Filtrerar bort upp till 99,97 % av alla partiklar på ner till 0,3 mikrometer – den storlek som de flesta luftburna allergener har

  3. Filtrerar bort bakterier, flyktiga organiska föreningar och dålig lukt

  Nöjdhetsgaranti

  Köp och testa produkten, är du inte helt nöjd får du pengarna tillbaka.

  Produktsortiment

  video

  Filterunderhåll

   

  Beroende på föroreningsnivå och användning av luftrenaren har NanoProtect S 3-filtret samt det aktiva kolfiltret en livslängd på ett till två år. Du hittar nya filter antingen hos din återförsäljare eller i Philips Shop. När det är dags att byta filter indikeras detta på displayen. Om du inte byter filter kommer luftrenaren att automatiskt stängas av. Pre-filtret (förfiltret) behöver rengöras var tredje månad. Detta indikeras också på displayen.

  Hitta tillbehör

  HEPA-filter

  HEPA-filter för fina partiklar


  Vårt NanoProtect HEPA-filter tar bort 99,97 % av föroreningspartiklarna från inomhusluften – fint damm, bakterier, virus och allergener på ner till 20 nanometer.

  Kolfilter

  Aktiva kolfilter


  För att filtrera bort TVOC-gaser och obehaglig lukt används en högpresterande honeycomb-design för hållbar och effektiv prestanda.

  Registrera produkten och beställa filter


  Genom att registrera din nya luftrenare hos Philips kan du enkelt hitta och beställa rätt utbytesfilter. Fräscha filter är nyckeln till renare inomhusluft hemma. Du kan också välja att få uppdateringar med e-post.

  Övriga produkter

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.