LongLife

Traditionella interiör- och signallampor

    LongLife

    Traditionella interiör- och signallampor

    Kör försiktigt

    Är du trött på att byta signal- och interiörlampor hela tiden? LongLife har en längre livslängd och passar perfekt för förare som vill minska på underhållsarbetet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LongLife Traditionella interiör- och signallampor

Typ av lampa: PS19W, 1-pack, 12 V, 19 W 12085LLC1 Hitta liknande produkter

Kör försiktigt

Längre livslängd

  • Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

    Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

    I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard för moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt sett utrustad med Philips-belysning.

  • Ett brett utbud av 12 V-lampor för alla funktioner

    Ett brett utbud av 12 V-lampor för alla funktioner

    Vilken 12 V-lampa och till vad? Philips Automotive-utbudet har alla bilspecifika funktioner, exempelvis registreringsskyltsljus, bakre parkeringsljus, ljus i handskfacket, inre signallampor och främre parkeringsljus.

  • Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

    Philips produkter och tjänster för fordon anses vara bäst i klassen, både på marknaden för originalutrustning och eftermarknaden. Våra produkter, som tillverkats av högkvalitativa material och testas enligt de högsta specifikationerna, är utvecklade för att maximera våra kunders säkerhet och bekvämlighet under körningen. Hela produktutbudet är noggrant testat, kontrollerat och certifierat (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven. Enkelt uttryckt: kvalitet du kan lita på.

  • Längre livslängd gör att du sparar pengar

    LongLife signallampor och interiörlampor är valet för förare som vill ha valuta för pengarna. Den utökade livslängden i kombination med tålighet mot hög värme och stötar garanterar problemfri körning under längre perioder.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av