1
Bildskärmar

LCD-skärm

  LCD-skärm

  Enkelhet med dockning av bärbar dator till skärmen –

  Den här innovativa skärmen med funktioner för dockning av bärbar dator och multimedia möjliggör enkel portreplikering. Nu kan du utöka din arbetsyta, se till att dina tillbehör är anslutna och få åtkomst till internet. Allt med en enda USB-kabel med hög hastighet. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkelhet med dockning av bärbar dator till skärmen –

Den här innovativa skärmen med funktioner för dockning av bärbar dator och multimedia möjliggör enkel portreplikering. Nu kan du utöka din arbetsyta, se till att dina tillbehör är anslutna och få åtkomst till internet. Allt med en enda USB-kabel med hög hastighet. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Brilliance LCD-skärm

Skärm för dockning av bärbar dator, 23 tum 231P4UPES/00 Hitta liknande produkter

Enkelhet med dockning av bärbar dator till skärmen –

utökad visning med en enda kabel

 • Docka datorn till skärmen med en USB 3.0-kabel

  Docka datorn till skärmen med en USB 3.0-kabel

  Den här innovativa, stora skärmen från Philips möjliggör enkel portreplikering. Den lämpar sig särskilt för användning med de senaste Ultrabook-enheterna med begränsade anslutningar, och med den inbyggda USB 3.0-hubben, Ethernet och stereohögtalarna kan du överföra video, ljud samt ansluta direkt till internet eller ett intranät med en enda USB-kabel. Med den här avancerade USB 3.0- eller USB 2.0-anslutningen för plug-and-play kan du nu förlänga din stationära dator både till skärmytan på din bärbara dator och till din Philips-skärm utan att behöva anpassa upplösningen eller hantera en massa kablar.

 • Nå all kringutrustning och tangentbord och mus från hubben

  Nå all kringutrustning och tangentbord och mus från hubben

  Du kan nu välja att ansluta tangentbord och mus i full storlek till den här innovativa USB-hubben på Philips-skärmen för att förbättra produktiviteten. Anslut bara din bärbara dator till skärmen med en USB-kabel och du kan använda annan kringutrustning som en extern hårddisk, kamera, USB-enhet samt få Full HD-video, ljud och internetfunktioner. Du kan förstås också fortfarande använda datorns tangentbord och styrplatta om du föredrar det.

 • SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna

  Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna

  PowerSensor är en inbyggd "personsensor" som genom att överföra och ta emot ofarliga infraröda signaler känner av om användaren är närvarande och automatiskt minskar skärmens ljusstyrka när användaren lämnar skrivbordet. Det här minskar energikostnaderna med upp till 80 % och förlänger skärmens livslängd

 • Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Tack vare avancerad SmartErgoBase kan Philips-skärmen nästan sänkas till skrivbordsnivå för att ge en bekväm synfältsvinkel. Den låga höjden från ram till bord är en perfekt lösning om du använder dubbelslipade, trippelslipade eller progressiva glasögon när du arbetar vid datorn. Dessutom kan användare med olika längd använda skärmen i önskad vinkel och höjd för att undvika trötta och belastade ögon.

 • 65 % återvunnen plast med TCO Edge

  TCO Edge-certifiering är avsedd för produkter som överträffar befintliga program för miljömärkning. Förutom att produkten ska uppfylla och överträffa vanliga TCO-krav innebär certifieringen bland annat att produkten är tillverkad av minst 65 % återvunnen plast, är energieffektiv, innehåller minimala mänger farliga ämnen, har 100 % återvinningsbart förpackningsmaterial och är utformad för enkel återvinning. Du kan lita på att Philips-skärmen är en produkt med banbrytande teknik med klassledande ICT, vilket hjälper dig och planeten medan du gör ett ansvarsfullt miljövänligt IT-inköp!

 • PVC-/BFR-fritt hölje

  Det här skärmhöljet från Philips är fritt från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (PVC-/BFR-fritt)

Visa alla specifikationer
 • Vi rekommenderar att du använder en USB 3.0-anslutning mellan den bärbara datorn och Philips-skärmen för att få jämna bilder, videoklipp och ett jämnt ljud.
 • När du delar din skärm eller strömmar video och ljud online kan det påverka nätverksprestandan. Maskinvaran, nätverksbandbredden och dess prestanda påverkar kvaliteten på ljud och video.
 • Den bärbara datorn, tangentbordet och musen är endast avsedda som illustration och medföljer inte produkten.
 • EPEAT Gold är endast giltigt där Philips registrerar produkten. Gå till www.epeat.net om du vill se registreringsstatus för ditt land.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av