5.1-hemmabiosystem

  5.1-hemmabiosystem

  Surroundljud från alla vinklar, som på bio

  Over 70 % av deltagarna i ljudutmaningen* föredrar Philips 360Sound. Högtalarna 360Sound har ljudelement framtill och på sidorna för att fylla rummet jämnt med surroundljud, precis som på bio. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Surroundljud från alla vinklar, som på bio

Besatt av ljud

 • Philips Net TV med Wi-Fi för onlinetjänster på TV:n

  Upplev ett rikt utbud av onlinetjänster med Net TV. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat onlineinnehåll direkt på TV:n när du vill. Anslut helt enkelt hemmabiosystemet direkt till hemnätverket via Ethernet-anslutningen. Navigera och välj det du vill titta på med fjärrkontrollen. Med Philips-menyn får du åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen. Dessutom kan du med det DLNA-certifierade datornätverket titta på videor eller komma åt bilder som finns lagrade på din dator med hjälp av fjärrkontrollen.

 • 360Sound fyller rummet med ljud från alla håll

  360Sound fyller rummet med ljud från alla håll

  360Sound skiljer sig något från en traditionell 5.1-hemmabio, och är unikt utformat med tre drivenheter i varje satellithögtalare – en främre och två på sidan som är vinklade för att projicera omgivande ljud omkring dig. Utöver dipolerna använder Philips en algoritm för att ytterligare förbättra den omslutande ljudeffekten. 360Sound är konstruerat med förstklassiga akustiska komponenter som mjuka dome tweeter-högtalare, neodymiummagneter och digitalförstärkare av klass D. Det ger ett utmärkt ljud från alla håll – och du får en äkta bioupplevelse hemma.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential ger bästa tänkbara ljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Du hör vad de, som skapade musiken, avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential får du den ultimata HD-upplevelsen.

 • DLNA-nätverkslänk så att du kan njuta av musik och video från datorn

  DLNA-nätverkslänk så att du kan njuta av musik och video från datorn

  Med DLNA-nätverkslänken får du enkel åtkomst till personliga foton, musik, videor eller filmer på datorn eller hemnätverket. Ethernet-anslutningen (LAN) används med DLNA-protokoll, vilket garanterar att DLNA-certifierade produkter fungerar smidigt tillsammans. När du ansluter TV:n, hemmabiosystemet eller Blu-Ray Disc-spelaren till hemnätverket får du åtkomst till information från alla DLNA-certifierade enheter. En hel underhållningsvärld öppnar sig med en enkel knapptryckning med det intuitiva användargränssnittet, som är utformat för enkel bläddring.

 • Banbrytande och kompakta högtalare förhöjer din hemmiljö

  Banbrytande och kompakta högtalare förhöjer din hemmiljö
 • Sofistikerad design med högkvalitativ aluminiumyta

  Sofistikerad design med högkvalitativ aluminiumyta
Visa alla specifikationer
 • Baserad på konsumentljudtest gjord av Synovate i november 2010 i Tyskland mot en ledande konkurrent. Data på fil.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av