1
LED-inspektionslampor

LED Inspection lamps

Penlight Premium Gen2, laddningsbar lampa

  LED Inspection lamps

  Penlight Premium Gen2, laddningsbar lampa

  Se bättre, arbeta bättre

  Philips Penlight Premium Gen2 ger en oöverträffad kombination av både högkvalitativt inspektionsljus och fokusljus, nytt aluminiumhölje och skydd mot kemikalier/vatten/damm i en enda smidig penna. Ett riktigt allt-i-ett-verktyg! Läs mer om produkten

 • Se bättre, arbeta bättre

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se bättre, arbeta bättre

Philips Penlight Premium Gen2 ger en oöverträffad kombination av både högkvalitativt inspektionsljus och fokusljus, nytt aluminiumhölje och skydd mot kemikalier/vatten/damm i en enda smidig penna. Ett riktigt allt-i-ett-verktyg! Läs mer om produkten

LED Inspection lamps Penlight Premium Gen2, laddningsbar lampa

LED-lampa av hög kvalitet, 145 lm + 120 lm-pekare, Robust aluminiumhölje, Laddningsbar via USB LPL28RECHX1 Hitta liknande produkter

Se bättre, arbeta bättre

Arbetsverktyg med kompakt USB-laddningsbar LED-lampa

 • Mycket stöttålig – IK07

  Mycket stöttålig – IK07
 • Tål kemiska lösningsmedel och industrimedel

  Inspektionslampans hölje är inte bara stöttålig, utan tål även vatten, kemikalier och starka lösningsmedel.

 • Vid spridningsvinkel: upp till 90°

  "Philips Penlight Premium Gen2 har en spridningsvinkel på upp till 90° och lyser upp ett stort område så att du enkelt kan utföra snabba kontroller."

 • Kraftfullt fokusljus: 120 lumen

  Trött på dåligt fokusljus? Bara lugn. Den uppgraderade pekaren Penlight Premium Gen2 har ett kraftfullt fokusljus på 120 lumen som gör att du kan se det som andra inte ser. Tack vare en ultratunn design kan du manövrera Philips Penlight Gen2 på riktigt trånga platser, och den kraftfulla LED-lampan lyser upp allt.

 • LED-lampa av hög kvalitet upp till 145 lumen

  Missa den inte! Den lilla och kraftfulla Philips Penlight Premium Gen2 ger ett suveränt ljusflöde på 145 lumen med sina starka vita LED-lampor. Den här tunna enheten lyser upp så att du kan se de allra minsta detaljerna.

 • Vatten- och dammskyddad – IP54

  Philips Penlight Premium Gen2 uppfyller IP54-standarden. Det här smidiga inspektionsverktyget är helt skyddat mot vatten, fukt och damm och kan användas såväl i verkstaden som utanför den.

 • Redo att användas inom två timmar

  Philips Penlight Premium Gen2 är det enda kompakta verktyget utrustat med ett snabbladdat batteri. När den laddats i två timmar kan den användas i upp till sex timmar. Philips Penlight Premium Gen2 är ett kraftfullt verktyg som inte kräver mer än en kort tids laddning om dagen.

 • 80 graders vridbart clip on-fäste med inbyggd magnet

  Med det 80 graders vridbara clip on-fästet med magnet kan du placera pennlampan på vilken yta du vill och ha händerna fria för annat.

 • Förbättrat färgschema så att du lätt kan hitta och flytta den

  "Tack vare det nya färgschemat har lampan fått en förbättrad visuell design och upptäcks lättare. Nu behöver du inte längre oroa dig för att tappa bort ditt bästa inspektionsverktyg!"

 • Besegra mörkret med mjukt, naturligt ljus

  Philips Penlight Premium Gen2 har kraftfulla LED-lampor som ger ett intensivt vitt ljus och en ljusstark bred stråle som lyser upp i mörkret. Den breda strålen med klart ljus fördelas jämnt över det upplysta området. Det ger dig bästa möjliga överblick och exakt belysning av alla detaljer. LED-lamporna har en färgtemperatur på 6 000 K. Det ger ett naturligt vitt ljus som är behagligt för ögat, förbättrar den visuella komforten och minskar ansträngningen för ögat och därigenom motverkar trötthet under arbetet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av