1
LED-inspektionslampor

LED Professional Work Light

RCH21S uppladdningsbar lampa med dockningsstation

  LED Professional Work Light

  RCH21S uppladdningsbar lampa med dockningsstation

  Se bättre, arbeta bättre

  Med den uppgraderade laddningsbara LED-inspektionslampan från Philips får du ett naturligt ljus. De högkvalitativa LED-lamporna har två energilägen på 300 lumen och 120 lumen. De nya litiumbatterierna räcker 5 timmar längre än standardbatterier. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se bättre, arbeta bättre

Med den uppgraderade laddningsbara LED-inspektionslampan från Philips får du ett naturligt ljus. De högkvalitativa LED-lamporna har två energilägen på 300 lumen och 120 lumen. De nya litiumbatterierna räcker 5 timmar längre än standardbatterier. Läs mer om produkten

LED Professional Work Light RCH21S uppladdningsbar lampa med dockningsstation

LED-lampa av hög kvalitet, Dubbelt läge: 300 lumen och 120 lumen, Utformad för att klara stötar, Nytt litiumbatteri med lång livslängd LPL47X1 Hitta liknande produkter

Se bättre, arbeta bättre

Tålig och laddningsbar arbetslampa med dockning

 • Se alla detaljer med 90° spridningsvinkel

  Philips RCH21S ger en bred spridningsvinkel på 90° och lyser upp hela arbetsområdet. Den vita ljusstrålen ger precis rätt mängd ljus på precis rätt ställen, så att du kan se alla detaljer när du arbetar.

 • Stöttålig, oskadad vid fall från 1,5 m

  När du är koncentrerad på arbetet är det lätt att tappa och ha sönder en inspektionslampa. Även om du är försiktig kanske kollegorna inte är det. Med Philips robusta RCH21S behöver du inte oroa dig. Den har testats för stöttålighet genom att tappas på alla sex sidor från en höjd på 1,5 meter (ca axelhöjd) totalt 36 gånger. De flesta standardlampor skulle gå sönder av att tappas från den höjden så många gånger.

 • LED-lampor av hög kvalitet ger ett starkt ljus på upp till 300 lumen

  Philips RCH21S är utrustad med LED-lampor av hög kvalitet och två användbara energilägen. Boost-läget ger dig en kraftfull ljuseffekt på 300 lumen, vilket hjälper dig att se även de minsta detaljerna. Om du använder lampan under lång tid kan du välja Eco-läget för att spara på batteriet. Med en minskad ljuseffekt på 120 lumen får du fortfarande starkt ljus av hög kvalitet i upp till 6 timmar.

 • Besegra mörkret med starkt, naturligt ljus

  Philips RCH21S är utrustad med LED-lampor av hög kvalitet och den laddningsbara lampan avger ett intensivt vitt ljus som lyser upp i mörkret när du arbetar. Den starka, breda ljusstrålen gör att du kan se tydligt samtidigt som det 6 000 K naturliga ljuset är skonsamt för ögonen för att motverka trötthet.

 • Helt täckt i gummi vilket ger hög stöttålighet – IK08

  Philips RCH21S uppfyller den internationella standarden IK08 för stöttålighet och har ett gummihölje som ytterligare skyddar det redan robusta höljet. Den här inspektionslampan är kort sagt utformad för att klara de tuffaste arbetsmiljöerna. Vi vet nämligen att även de försiktigaste medarbetarna ibland tappar sina verktyg.

 • Magnet och mångsidig krok för handsfree-användning

  Med den justerbara och infällbara multivinkelkroken kan du hänga upp lampan var som helst. Med en stark magnet baktill kan du även enkelt sätta fast den på alla metallytor, så att du kan arbeta med båda händerna.

 • Arbeta flexibelt med upp till 6 timmars sladdlös användning

  RCH21S är utrustad med vårt nya litiumbatteri med lång livslängd som garanterat ger 1 500 uppladdningar. Det ger fem gånger längre livslängd än ett vanligt litiumbatteri i de flesta inspektionslamporna på marknaden. Går du runt mycket i verkstaden då du arbetar? Inga problem. Ta bara Philips RCH21S från dockningsstationen. I Eco-läget ger det nya batteriet dig 6 timmars kontinuerlig sladdlös användning, och upp till 3,5 timmar i normalläge.

 • Tål kemiska lösningsmedel och industrimedel

  Philips RCH21S är mycket motståndskraftig mot de flesta kemikalier och industrimedel och är byggd för att klara de tuffaste verkstadsmiljöerna.

 • Striltät och dammskyddad – IP65

  Philips RCH21S uppfyller den internationella kapslingsklassningen IP65. Lampan är byggd med noggranna tillverkningsprocesser och flera tätningsprocesser och är mycket motståndskraftig mot vattenstänk och damm.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av