1
Datortillbehör

Webbkamera

  Webbkamera

  Utformat för anslutning

  Videochatta med stil med vänner och familj. Du kan använda dockningsstationen med flera funktioner var som helst i rummet. Koppla bara bort webbkameran så blir stationen en lättåtkomlig USB-port. Ett komplett paket som är utformat för anslutning. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utformat för anslutning

Videochatta med stil med vänner och familj. Du kan använda dockningsstationen med flera funktioner var som helst i rummet. Koppla bara bort webbkameran så blir stationen en lättåtkomlig USB-port. Ett komplett paket som är utformat för anslutning. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Utformat för anslutning

Med högupplöst videochattande och USB-dockning

 • Förvara din mottagare i den tillhörande dockningsstationen

  Förvara din mottagare i den tillhörande dockningsstationen

  I dockningsstationen kan din mottagare förvaras bekvämt och tryggt när du inte använder den. I vissa modeller laddas även batteriet här.

 • Lägg till video och tal av toppkvalitet till samtal

  Webbkameran är utformad så att du kan lägga till video till Internet-samtal så att du både kan se och höra vänner och familj online. Det fungerar enkelt och direkt och är fullständigt framtidssäkrat.

 • Roterande objektiv för perfekt fokusering och naturliga bilder

  Roterande objektiv för perfekt fokusering och naturliga bilder. Du kan få rätt kameravinkel snabbt och enkelt utan att behöva lägga saker under den för att ändra lutningen.

 • Inbyggd digitalmikrofon för kvalitetsljud

  Med den inbyggda digitalmikrofonen kan du prata naturligt och fritt och lägga till ljud i inspelade videoklipp.

 • Video med 30 bilder per sekund

  I video med uppdateringsintervall på 30 bilder per sekund blir videosamtalen naturliga utan de ryckiga bilder som ibland kan uppstå med webbkameror.

 • Super VGA-upplösning för högkvalitativa bilder

  Du kan ta bilder med VGA-kvalitet (Video Graphics Array, 640 x 480) och flimmerfria videoklipp för video-e-post med webbkameran. Med VGA-upplösning blir webbkameran en kamera på professionell nivå. Lägg till bilder av hög kvalitet i dokument, på webbsidor och i e-postmeddelanden på ett ögonblick eller skriv ut bilder med fotokvalitet.

 • Glasoptik med hög precision för förbättrad kvalitet

  Skarpt, klart och tydligt. Glasoptik med hög precision garanterar hög bildkvalitet för alla tillämpningar – från bilder till videomeddelanden. Linserna är behandlade med en speciell film som förlänger livslängden och skyddar dem mot slitage och damm.

 • Kompatibel med MSN, Skype och andra kostnadsfria meddelandetjänster

  Webbkameran och dess programvara har utformats med alla olika meddelandesystem i åtanke. Lägg till videoklipp i Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger och andra kostnadsfria meddelandetjänster. Den fungerar även med Windows Messenger och NetMeeting för videokonferenser med flera personer och är utformad för att vara framtidssäkrad.

 • Kom igång på en sekund med QuickLaunch-knappen i VLounge

  När du ska starta VLounge trycker du bara på QuickLaunch-knappen

 • Ta, arkivera och hantera bilder och video-e-post med VLounge

  Program för att ta, hantera och arkivera bilder och videoklipp på ett praktiskt och bekvämt sätt. Du kan skapa och skicka video-e-post med bara några musklick. Med det här programpaketet får du allt som behövs för att utnyttja alla funktioner i din Philips-webbkamera.

 • Mångsidigt skrivbordsstativ med justerbar lins för enkel fokusering

  Det mångsidiga skrivbordsstativet är det bästa sättet att montera webbkameran en bit ifrån skärmen. Det ger kameran extra höjd och har en stabil fot som gör att det inte välter.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av